Djax

Novi članovi
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Djax

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Djax

  Altec Lansing Vs4121

  Bruji i kad raskacim 3.5mm input i levi satelit koji je na muski rca,ostavim samo desni satelit 9pin na kojem su sve komande,znaci kvar je unutar
 2. Bruji subwoofer kod aktivnog 2.1sistema Altec Lansing Vs 4121,ne pojacava se jacina brujanja pri pojacavanju,isti je nivo jacine brujanja i na 20% volume i na 100%?!
 3. Djax

  Hifi 160

  Skinuo sam Hsr,stavio Pioneer na 8ohm,glupo bi bilo da su uradili da mogu originalni samo na 4ohm,ispadne ko sto je pravilo na mikro,mini-linijama....itd
 4. Djax

  Hifi 160

  Koja omaza moze na Ei Nis Hifi 160,dali mogu zvucnici od 4-16ohm?!
 5. Djax

  Opseg

  Dobro i kazes...
 6. Djax

  Opseg

  Onda najbolje spojiti ove zasebno bez pasivnog sub i kraj
 7. Djax

  Opseg

  Imam i ove,30-20000hz,razlika +5,od vufera,ili striktno mora da bude 25-20000hz
 8. Djax

  Opseg

  Znaci samo sa originalnim satelitima?
 9. Djax

  Opseg

  Frekventni opseg na pasivnom subvuferu 25-20000hz,sateliti 120-20000hz,dali su kompatibilni,radi se o pasivnom 2.1sistemu,s tim da nisu originali sateliti,omaza satelita i subvufera 8ohm?!
 10. Djax

  Pasivni 2.1

  Imam pasivni subvufer Cat Ka500,ali nemam originalne satelite,ali imam Jamo Sat110.Pitanje je kako ce oni raditi,ili da li su iole kompatibilni,ili striktno moraju originalni?!
 11. Djax

  Bruji levi kanal

  Definitivno je beli rca kabal,kad desni ubacim u levi i desni nema problema,a levi u levi ili desni phono rca input dolazi zujanja
 12. Djax

  Bruji levi kanal

  Promenio kabal pre par dana,nista nisam dobio,racunam da je kabal pravio bi mi problem i kad je na "aux",radio sam i to swap channel,levi na desni i onda se manifestuje zujanje,ovog puta na desni,da nije kvar u predpojacalu?
 13. Djax

  Bruji levi kanal

  Nemam masu,gramofon novije generacije Akai Att01,resiver Wega R3141 special edition on ima "ground",a da je zbog mase kabla zar onda ne bi bio problem sa buzz i hum i kad guram gramofon preko "line"tj.kad prebacim prekidac na njega....?
 14. Djax

  Bruji levi kanal

  Bruji mi levi kanal kad je volume na 12h,tu krece,primetio sam i kad mi nije gramofon ukljucen u struju da bruji levi zvucnik a resiver ukljucen,cim izvucem levi-beli rca iz phono izvora zujanje prestaje,desni je ok,kad prebacim gramofon na "line" i izvor tape1,nemam nikakvih problema.Dali je u pitanju kvar na levom phono input???