Jump to content


Tip Top

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tip Top's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tip Top

    Jazz is dead ?

    Ne volim dzez ali mi se ova stvar bas svidja. Samo da li je ovo uopste dzez?
  2. Prvo reptilici u stomaku a koju godinu kasnije papiri za razvod tj potraga za novim i boljim ? Ne moze to tako brzo. Danas posle posla ili sutra narucujem. Uzima par dana da stigne. Hvala svima jos jednom i ovim se odjavljujem sa teme.
  3. Hvale lepo jos jednom, vec me obuzima pozitivna trema.
  4. Alea iacta est. Veliko hvala na ovom postu. Vise nemam dileme i sto se mene tice tema moze i da se zakljuca.
  5. To bi bilo odlicno. Posebno me zanima koliko su ovi zvucnici allraund player, tj kako tretiraju razlicite tipove muzike pa u okviru toga ovo sto ja slusam, malo tvrdji zvuk. Hajde da sacekam tog forumasa u nadi da ce se i javiti.
  6. Procitah tekst. I nasi ga ishvalise na sva usta, retka je tolika podudarnost u recenzijama, nema mi druge izgleda no da odresim kesu.
  7. Bingo. Hvala puno. Jeste. Buni te to sto u tekstu nije pomenuto pojacalo pm 5005.
  8. Zdravo svima. Prvi post i prvo pitanje. Da li je neko imao ove zvucnike i kakav je utisak? Kod mene bi bili upareni sa Marantzom cd 5005. Soba je mala, 12 kvadrata a slusa se skoro iskljucivo rok, bluz i hevi metal. Znam da Marantz nije idealan za ovu vrstu muzike ali bio je poklon pa onda nemam pravo da se zalim. Pre sam koristio neke stare yamahine kutije koje i nisu bile nesto tako da mi laknulo kad su crkle. U blizini pa cak ni u blizoj daljini nemam hajfaj prodavnice tako da zvucnike mogu samo da narucim. Trenutno sam u Ceskoj. Na netu ih toliko hvale da je cudo sto iko kupuje bookshelf zvucnike skuplje od 600 eura kad ovaj ima sve. Kod njih me privuklo to sto sam citao da briljiraju u malim sobama a moja je bas mala. Znam da su i renomirani brend. Unapred zahvalan za svaku informaciju.
×
×
  • Create New...