sale100

Novi članovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About sale100

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisam bas za polovnjake kad je u pitanju zvucnik. Sta predstavlja SBI projekt?
 2. Hvala na odgovorima , Jeste, hocu da prednji deo od punog drveta uradim kao ukras a ostatak kabineta da bude od sperploce.Zanima me dal je kombinacija sendvica od spera i drveta biti bolja nego samo od drveta (odnosi se samo za prednji deo) Hvala na informaciji, pogledacu svakako. Znaci najbolje bi bilo poseban bass i onda midbass kao navedeni Pro 170MO?
 3. Da video sam taj grafikon i nisam bio siguran dal ce biti potreban woofer , tako da ce sigurno biti sistem sa tri drajvera. Inace sto se tice materijala dal ce biti problem ako prednji deo kabineta bude od punog drveta a ostali - sperploca?
 4. Skretnica pasivna , ako su ova dva zvucnika dovoljna za celi zvucni spektar - dvosistemski, ako ne onda sa tri drajvera. Kabinet planiram da napravim od sperploce dok prednji deo na kome se monitraju drajveri od punog drveta jer bih hteo da ga obradim na CNC
 5. Planiram da napravim 3-way zvucnik sa sledecim drajverima Tweeter- Beyma T2030 Srednji- Beyma 5MP60N Dali pored 5mp60n ima potrebe za niskotoncem i ako da koji je model najbolji za ovu kombinaciju?