Jump to content

Andrej Sokic

Novi članovi
 • Content Count

  12
 • Joined

About Andrej Sokic

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. Evo da ponovim još jednom, moguće je naručiti i kompletnu utičnicu.
 2. Postoji ta mogućnost, ali većina ljudi već poseduje konektore, pa da ne bi duplirali bespotrebno , naručuju samo pinove. Do sada nije bilo nikakvih problema sa ugradnjom, vrlo je jednostavna.
 3. Konektori su napravljeni tako da kada uleti pin šasijskog iec konektora u prorez, oni se malo iskrenu unutar plastike i tako prilagode pinovima , kako bi se ostvarilo bolje naleganje i kontakt. Tako je jedino bilo moguće a da to funkcioniše. Drugi razlog je da imaju minimalno naleganje na plastiku. Sve u svemu, kada se sklopi kabal, to funkcioniše bez problema, nista nije klimavo već je sve stabilno.Ovo sam isprobao na više modela plastika, i nigde nisam primetio neki problem, tako da nema potrebe za nekim dodatnim intervencijama tipa fiksiranja trakom i slično.
 4. VBS je inace u vecinskom vlasnistvu East Point Metals Ltd. To je ozbiljna kompanija, i kao sto rekoh , postoji sertifikat kvaliteta za monokristalni bakar izdat od strane VBS, tako da nema sumnje u kvalitet proizvoda.
 5. VBS za trziste proizvodi potpuno drugaciju paletu proizvoda, ne bave se proizvodnjom monokristalnog bakara, tako da cete pri upitu uvek dobiti negativan odgovor. To ne znaci da ne mogu da proizvedu takav proizvod , vec to rade samo pod odredjenim specificnim okolnostima, u zavisnosti od toga ko je narucilac takvog proizvoda. Kao sto je poznato, VBS je kompanija u privatnom vlasnistvu.
 6. Kao sto rekoh u prethodnom odgovoru, Valjaonica bakra Sevojno ne radi proizvode od monokristalnog bakra za trziste.
 7. Pa evo da otklonim dilemu. Istina je da VBS ne radi monokristalni bakar za trziste, ali to ne znaci da nema kapacitet da proizvede takav proizvod. Za sve nase proizvode mozete dobiti sertifikat upravo izdat od Valjaonice bakra Sevojno. VBS proizvodi limove, sipke, profile kao i zicu. Dodao bih jos da VBS Audio poseduje i svoje kapacitete za proizvodnju.
 8. Pozdrav i hvala na sugestijama. Evo prvo da pojasnim neke stvari. Sve kontaktne površine su ispolirane, iako se na slikama čini da nije tako. Što se pozlate tiče, bez bojazni, monokristalni bakar je prilično mekan materijal, tako da će se pre sam deformisati, nego izgrebati bilo kakav sloj pozlate ili neki drugi zaštiti sloj. Obično se ispod zaštitnog sloja nalazi dosta tvrđi materijal. Monokristalni bakar je vrlo nezgodan materijal za obradu, i što manje ga treba izlagati mehaničkom stresu, kako bi sačuvao svoje osobine.
 9. Hvala, To sa USB konektorima nije loša ideja, razmisliću o tome kako bi moglo.
 10. Pozdrav svima, Želim da se zahvalim na korisnim sugestijama vezano za izradu terminala, uzeću ih u obzir. Da napomenem samo da smo radili sa materijalima koji su bili trenutno dostupni, svakako ćemo u budućnosti obratiti pažnju na detalje. Evo jos jednog našeg novog proizvoda , ukoliko imate bilo kavkih dodatnih pitanja, na raspolaganju sam.
×
×
 • Create New...