Jump to content


Dragan Penev

Članovi
  • Posts

    890
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Dragan Penev

  1. Ja sam probao te sluške u Cirihu. Zvuk je bio odličan. Probao sa iphone mada ne verujem da bi lošije zvučalo sa bilo kog drugog uređaja. Da li na osnovu serijskog broja na kutiji možeš da probaš da nađeš da li su falš ili ne?
  2. Te Sony slušalice kidaju kako zvuče. Ja sam ih probao u Cirihu pre 3 meseca u jednoj radnji. Ili je nešto do samog setup na telefonu, ili su falš ili su neispravne. Probaj na drugom uređaju da ih povežeš, pročitaj malo uputstvo...imaš i ovde link pa pogledaj. https://helpguide.sony.net/mdr/2963/v1/en/contents/TP1000781983.html#:~:text=The following 2 sound quality,the stable connection (default).
  3. Odakle su ti stigle? Tj. ko je prodavac?
  4. Na prodaju interconnect kabl Wireworld Luna 8. Originalni konektori su zamenjeni sa Neutrix RCA konektorima jer je moj prijatelj koji je bio nestrpljiv uspeo da pokrivi konektore kada je imao kabl na probi u njegovom sistemu. Lično moj, korišćen manje od 2 godine. Zvučno odličan za rang cene i kvaliteta. Cena 50 evra za forum. Tel: 063 430 386
  5. Na prodaju slušalice Jabra Evolve2 65. Slušalice su nove, otvorene i probane 2 puta na Teams call. Na žalost neudobne su mi pa idu na prodaju. Više detalja o modelu na sajtu: https://www.emea.jabra.com/business/office-headsets/jabra-evolve/jabra-evolve2-65 Kompletno pakovanje: kutija, torbica, kabl, receiver i slušalice. Cena 140 evra, ali se možemo uvek dogovoriti na forumu. Menjao bih za neke Sony, Sennheiser ili JBL uz moju doplatu. Obavezno wireless dolaze u obzir. Tel: 063 430 386
  6. Iz svega ovoga gore što si napisao apsolutno nije jasno šta će biti sa Tidal preko SBB. Ja nemam aktiviran Tidal preko SBB ali ako su već nudili morali su da imaju informaciju pravovremeno a ne da se prave blesavi.
  7. Dobio i ja ali kao član Tidal family. Pa sad nije jasno šta i koliko plaćamo
  8. Imas na oglasima ifi zen stream za fine parice, mozda moze i neki dogovor....
  9. Imaš temu o strimerima na ovom forumu pa prelistaj malo. Možda nađeš nešto da ti pasuje.
  10. Odlična opcija koju imaju i Tidal i Spotify.
  11. Wiim mi se svideo sa CSS. I te kako. A Q acoustics je zvučalo lepo i pristojno, nenametljivo. Mislim da je ovaj Wiim veoma dobar izbor za manji prostor, kao B sistem ako neko ima mogućnosti ili čak za dečiju sobu da imaju da slušaju. Sa dobrim zvučnicima to radi veoma lepo i nijednog trenutka nisam imao utisak da mi u bilo kojoj numeri nešto smeta.
  12. Urađen je copy/paste sa prethodnog oglasa koji ima. Pustio sam poruku. Može se probati, naravno uz očekivanje i verovanje da korisnik neće da razbuca kablove da bi eventualnoj video šta ima unutra 😂
  13. Sve jasno, umem da čitam. Obzirom da ste svi u ovim vodama i da plivate dugo, pitanje je bilo namenjeno vama, pošto bolje poznajete konstruktore i majstore za kablove. Svakako ću pozvati i probati, to je najmanji problem.
  14. Njen otac... ne zezaj me. Znas dobro šta je pitanje, nemo' se praviš blesav. Da li neko zna ko je konstruktor, da li je neko probao kablove i slično? @giZ_Mo ako nemaš odgovore na gornja pitanja, ćuti i prati temu.
  15. Ne znam gde bih pitao a da ne pogrešim... ako smatrate da je pitanje u pogrešnoj temi, brišite... https://www.kupujemprodajem.com/audio/kablovi/veoma-kvalitetni-zucnicki-kablovi-vise-razlicitih-vrsta/oglas/130916022?filterId=436 Da li neko zna išta o ovim kablovima? Čiji je ovo rad, i da li je neko imao ili probao ovo?
  16. Zanimljiv uređaj, @Vlada Jovanović Čekamo probu uživo. Ono što si mi sinoć preneo je jednostavno korišćenje, dobar softver. Ne znam kakav je sa snagom. Jesi probao samo sa Q Aqoustics ili si vezao i neke druge zvučnike?
  17. Aktuelno. Sve se možemo dogovoriti. Može i proba, bez obaveza.
  18. Izvini na kasnom odgovoru... Popunili smo Family. Sorry.
  19. Manje više se slažem sa tobom. Tidal mi je ipak najboljeg kvaliteta. Spotify ima odličan algoritam i njega koristim najviše u kolima jer mi troši manje neta. I naravno klinci cepaju Spotify. Qobuz nisam probao jer nemam mogućnost. Ono što sam video kako izgleda user interface...nije mi se nešto dopao preterano. Što se tiče kvaliteta, ne mogu da sudim. Deezer...imam ga najduže ali nekako ide u zaborav jer jednostavno ne stižem da pustim. Mislim da je kvaliteta kao Spotify. Popravili su algoritam, mada me i dalje nervira ikonica koju su stavili sa novom verzijom. 😂
  20. Imam jedno mesto u Spotify porodici. Ako neko želi da uskoči, neka se javi porukom. Hvala!
×
×
  • Create New...