Jump to content


Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

Recent Profile Visitors

4,132 profile views

Dragan Penev's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

 1. Odlična opcija koju imaju i Tidal i Spotify.
 2. Wiim mi se svideo sa CSS. I te kako. A Q acoustics je zvučalo lepo i pristojno, nenametljivo. Mislim da je ovaj Wiim veoma dobar izbor za manji prostor, kao B sistem ako neko ima mogućnosti ili čak za dečiju sobu da imaju da slušaju. Sa dobrim zvučnicima to radi veoma lepo i nijednog trenutka nisam imao utisak da mi u bilo kojoj numeri nešto smeta.
 3. Urađen je copy/paste sa prethodnog oglasa koji ima. Pustio sam poruku. Može se probati, naravno uz očekivanje i verovanje da korisnik neće da razbuca kablove da bi eventualnoj video šta ima unutra 😂
 4. Sve jasno, umem da čitam. Obzirom da ste svi u ovim vodama i da plivate dugo, pitanje je bilo namenjeno vama, pošto bolje poznajete konstruktore i majstore za kablove. Svakako ću pozvati i probati, to je najmanji problem.
 5. Njen otac... ne zezaj me. Znas dobro šta je pitanje, nemo' se praviš blesav. Da li neko zna ko je konstruktor, da li je neko probao kablove i slično? @giZ_Mo ako nemaš odgovore na gornja pitanja, ćuti i prati temu.
 6. Ne znam gde bih pitao a da ne pogrešim... ako smatrate da je pitanje u pogrešnoj temi, brišite... https://www.kupujemprodajem.com/audio/kablovi/veoma-kvalitetni-zucnicki-kablovi-vise-razlicitih-vrsta/oglas/130916022?filterId=436 Da li neko zna išta o ovim kablovima? Čiji je ovo rad, i da li je neko imao ili probao ovo?
 7. Zanimljiv uređaj, @Vlada Jovanović Čekamo probu uživo. Ono što si mi sinoć preneo je jednostavno korišćenje, dobar softver. Ne znam kakav je sa snagom. Jesi probao samo sa Q Aqoustics ili si vezao i neke druge zvučnike?
 8. Aktuelno. Sve se možemo dogovoriti. Može i proba, bez obaveza.
 9. Izvini na kasnom odgovoru... Popunili smo Family. Sorry.
 10. Manje više se slažem sa tobom. Tidal mi je ipak najboljeg kvaliteta. Spotify ima odličan algoritam i njega koristim najviše u kolima jer mi troši manje neta. I naravno klinci cepaju Spotify. Qobuz nisam probao jer nemam mogućnost. Ono što sam video kako izgleda user interface...nije mi se nešto dopao preterano. Što se tiče kvaliteta, ne mogu da sudim. Deezer...imam ga najduže ali nekako ide u zaborav jer jednostavno ne stižem da pustim. Mislim da je kvaliteta kao Spotify. Popravili su algoritam, mada me i dalje nervira ikonica koju su stavili sa novom verzijom. 😂
 11. Imam jedno mesto u Spotify porodici. Ako neko želi da uskoči, neka se javi porukom. Hvala!
 12. Zašto prodaješ Focale? Taman si namestio kako valja...
×
×
 • Create New...