Jump to content


Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About Dragan Penev

Recent Profile Visitors

3,099 profile views

Dragan Penev's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

 1. Kupite kršteni strimer. 😂 😂 😂 Imam ja jedan da vam prodam. U stvari dva ista takva, svakome po jedan.
 2. Ako sam dobro razumeo, fora je sa tim odakle se plaća Qobuz usluga. Ne prihvata kartice koje nisu vezane za državu preko koje se otvara nalog?
 3. I ja pitam isto kao @nesone. Ima li neko da želi da nas primi u Qobuz familiju?
 4. Čim budem rešio sve detalje bićeš pozvan da dođeš da čuješ i isprobamo. Mislim da je to najbolja opcija.
 5. Strimer ima by-pass kao što je rečeno. I u uputstvu piše sve. Uređaj je isproban dva dana da se vidi funkcionalnost i mogućnost korišćenja. Uređaj će biti kupljen uskoro i to je to. Hvala.
 6. Moja preporuka za sve... Pozovete distributera za Atoll u Srbiji, objasniće vam sve, čak i više nego što treba. Neverovatno predusretljiva osoba, strpljiva i spremna za svaku preporuku i pomoć sa njegove strane. Iskustvo koje imam sa njim već nekih par godina je nemerljivo sa svim ovim drangulijama, spravama, kablovima, jumperima itd. Danas kada se živi brzo i kad smo svi nervozni i negde žurimo, mislim da treba ceniti i trud osobe koja je spremna da pomogne. Tako da svakako da sumiram: Atoll MS120 je odličan izbor za sistem ko želi da ima sve podržane striming servise i kao ja na primer da poveže svoj TV. Sve je vrlo lepo upakovano, izrada je vrhunska...Ali više detalja ću dati u temi koja nam je otvorena povodom strimera.
 7. Ljudi, šta se te se zalepili za Atoll strimer. 😂😂😂 Novi sistem je stigao, razrađujem priču za novi strimer koji će mi ispunjavati ono što hoću. Elipson je super, sviđa mi se kako se slaže sa Atoll IN100 Signature. Zvuk je veoma dobar, najviše mi se dopada kako umiruje bas i kako dozira u pesmama. Da li će biti Atoll strimer, da li Cocktail Audio da li će ostati Node sa Earmen...videćemo u narednim danima. Ono što me čeka za vikend je da pomerim TV i da malo probam da pozicioniram zvučnike koliko je to moguće. Iskreno sam zadovoljan jer je ovo neuporedivo u odnosu na prethodni sistem. Jednostavno Atoll IN100 je za 3 klase bolji, ako je i više, od Denon AVR.
 8. Ima. Ali ta opcija mi nikako ne igra jer želim da se oslobodim uređaja i da imam jedan uređaj. A ne mogu da kupujem nešto a da ne prodam tekuće. Probao sam i tu kombinaciju, zvuči super ali u tom slučaju moraš malo jače da odvrneš pojačalo jer Atoll MS120 tada ne može da radi kao preamp. Sve ima svoj plus i minus.
 9. Ja trenutno koristim Node zajedno sa Earmen Traddutto DAC. Atoll nudi 2 u 1 rešenje jer mu je DAC takođe odličan. Vrlo brz i dobar softver i lako za upotrebu kao i Node. Razlika je možda u nijansama na strani kombinacije Node-Earmen ali je rešenje jednostavnije. Ako koristiš samo Node sa svojim integrisanim DAC, Atoll ga bije za 2 klase.
 10. Imao sam, sećanje te ne vara. 💪 Ali sve to otišlo prošle godine. Nismo se pronašli u tim vodama. Ovo je super rešenje za nas. Samo još da vidim da rešim prodaju tekućih uređaja i uzmem jedan strimer/DAC i to je to. Inače Atoll IN100 Signature radi sjajno. Dosta snage daje zvučnicima i najlepše se čuje kad pojačaš malo jače pa sedneš na terasu uz kaficu. 😂
 11. Nema Phono. Ne koristim. Isključivo striming servisi i ponekad CD.
 12. Tako je. Ima mogućnost dodavanja DAC modula. Ali obzirom da hoću da smanjim broj uređaja, razmišljam o Atoll MS120 strimeru jer on radi sav posao koji meni treba. U tom slučaju mi ne treba ni Node ni Earmen Traddutto. Denon više ne koristim, centralni takođe. Praktično bih ostao samo na 2 Atoll uređaja. Videćemo. Svaki predlog dobrodošao.
 13. Hvala svima! Ukratko: 1. Polica se menja, ide u desno TV jer ima još mesta. 2. Sa leve strane vrata od ormara su klizna, nije problem. 3. Desna vrata ne postoje, smo je ostao štok. Tako da i to nije problem. 4. Sivi strimer je uzet samo na probu na par dana, sutra vraćam. Dogovaram kupovinu crnog, naravno. 5. U nadi da će se sve ostalo prodati, oslobađam komplet policu i sklanjam je i tu će doći nešto pravljeno po meri. Za ostalo pitajte šta vas zanima, napredak je ogroman u odnosu na prethodni setup.
 14. Došlo je do malih, velikih izmena u sistemu. Tangenti su otišli, stigla je zamena u vidu Elipson Facet 14F i pojačala Atoll IN100 Signature. Uzeo sam na test strimer/DAC Atoll MS120 koji će verovatno zameniti ostatak sistema. Kao što ste već videli, ostatak uređaja ide u prodaju, kompletna polica i sadržaj se menja. Nisam stigao ništa da sredim još, eto samo da javim da se sistem menja.
×
×
 • Create New...