Jump to content


Lerlaufregler

Članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by Lerlaufregler

  1. Odakle ti palo na pamet da je moj nalog dupliran od nekog drugog? Ova slika na motoru je licno moja i moje pravo ime je Danilo kao i sto mi pise u nalogu za razliku od vas sviju gde se krijete iza nekog laznog imena i naloga. Ako si moderator lako mozes preko ip adrese da me lociras da pisem iz kikinde pored basaida a takodje imam i svoju licnu kartu gde pise ko sam i sta sam. Sad kad sam dokazao kakva korupcija ovde vlada i sta ste od mene napravili i kad vam ponestalo argumenata sad krecete u napad da moj nalog nije stvaran i da se iza mene krije neko drugi a u stvari pola vas imate po 5-6 naloga a mene koji imam samo jedan mene napadate da mi dupliran nalog??? 

    Imam ja i svoj sajt, i svoj Youtube nalog i FB nalog gde jasno stoje moje slike, moji klipovi i moje ime i prezime i ne krijem se iza laznih imena i naloga kao vecina vas. Od postenog coveka ste napravili varalicu, prevaranta i lazaova ali znaj da neko odozgore gleda sva vasa zlodela-to upamti! Bog je taj koji ce da vam sudi a ne ja. Sta god da ja kazem vi nadjete nacin da me ugazite i od obicne teme namestite svinjac. Napadate me na sve moguce nacine a u stvari ne smete ni mrava da zgazite a ovde izigravate heroje.

    Znaci imam ja moj YouTube kanal gde se vidi moje ime i gde sam ja licno na motorima dok ih vozim! Za razliku od vas a takodje i tebe koji se krije iza nekog izmisljenog imena! Ne samo da ne krijem svoje ime nego sam i licno svoju sliku postavio u nalogu za razliku od vas ostalih! Pozdrav.

×
×
  • Create New...