Jump to content


oknarbc

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oknarbc

  1. Distorziju nisam cuo ali pojacalo nisam ni odvrtao preko deset Sto se tice pojacala sigurno je bolje od bilo kog AVR koji nije barem duplo skuplji, meni je bolje zvucalo i od npr Marantza MCR611. Nekako puniji zvuk, da li zbog razlicite tehnologije izrade... Bluetooth radi ali ce ti znacajno bolje zvucati preko kabla, Bluetooth koristi za pustanje internet radija preko mobilnog ili nesto slicno.
  2. U odnosu na tvoje je razlika pre svega u basu, zato sam ti rekao da mozda razmislis da naknadno uzmes i sub. Moja kupovina je bila rezultat nekih kompromisa oko prostora, neke kutije jednostavno nisam mogao da uklopim u namestaj ali sam prilicno zadovoljan kako to na kraju zvuci. 3030 je uporediv sa 11.2 ako si ih slusao. Pojacalo je sasvim korektno, ima sve ulaze koji mi mogu zatrebati, uglavnom ga slusam u analognom modu, ulaz ide sa mini PC racunara sa eksternim napajanjem (bez ventilatora, SSD) preko Fiio K1 eksterne zvucne i kabla koji je slican onom koji ti je zek predlozio.
  3. Imamo isto pojacalo i kablove Razlika je samo u zvucnicima, kod mene su Q Acoustics 3030i. Konektori mislim da ti nisu ni potrebni. Za ove druge kablove probaj prvo sa onim sto imas, AlexBgd ti je vec dao predlog za pocetak ako ih nemas. Bolje sacekaj da vidis kako stojis sa basom i da li ti treba sub pa skupljaj pare za njega,
×
×
  • Create New...