Jump to content


Ciko 2

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ciko 2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Po mogucstvu uvek trosistemci za bolji opseg zvuka. Pogledaj PSB Imagine X2T. Daleko bolji od Monitor Audio zvucnika. Malo su doduse dublji ali mozes da ih priblizis zidu. Izuzetan zvuk i dubok bas.
  2. Samo kada bi znao koliko bogatog Amerikanca interesuje HI END HI FI.
  3. Pravi audofili nikada ne bi preporucili SUB!
  4. Koristio sam ga 2 meseca sa PSB Synchrony zvucnicima. Ovako, NAD C375BEE ima bolji bas i transparentniji je od Halo. Izbacili su Hint koji ima malo bolju transparentnost ali je zato slabija dinamika. Pokusaj da nadjes NAD C275 snagas. Zvuci odlicno sa Dynaudio zvucnicima. Za pretpojacalo neki jeftiniji lampas i imaces vise nego dobar zvuk.
  5. A da li postoji neka cifra do koje mogu da uvezem s obzirom da ostajem u Srbiji. Ne znam da li jos uvek postoje uvozne dozvole za domacinstvo. Znam da su se osamdesetih kupovale uvozne dozvole od ljudi koji su ziveli preko i na koji nacin je dobiti s obzirom da vec 30 godina zivim van Srbije. Zato sam i pokusao da kontaktiram konzulat ali telefonom ih je nemoguce dobiti niti odgovaraju na Emajlove, takodje kao i carinu. Konkretno bih uvezao pojacalo Accuphase E-480 i CD Plejer DP-560. Ne pada mi na pamet da im placam punu carinu. Ako nista drugo ne mora da bude Accuphase, mogu da uzmem Mark Levinsona u Beogradu. Za gotovinu ce mi svakako dati 20% popusta kao i oni iz Zagreba.
  6. Pozdrav svima. Kolika je carina za uvoz elektronike u Srbiju? Posedujem strani pasos i za dve godine se penzionisem pa da se castim. U Zagrebu sam dobio odlicne cene za Accuphase pojacacalo i CD plejer. Pet puta sam pokusavao da kontaktiram carinu i konzulat i posle sest meseci niko nije odgovorio. Radi se o cifri od oko 12.000 Evra. Unapred se zahvaljujem na svakoj informaciji.
×
×
  • Create New...