Jump to content


miskob17

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by miskob17

  1. Veliki pozdrav ! Skoro sam dobio od prijatelja zvucnike Dali 104 koji zvuce odlicno,ali bih hteo neko adekvatno pojacalo (sada su prikljuceni na Technics SU-V500) da bih dobio sve ono sto oni pruzaju . Budzet mi je oko 200 evra. Skromno , ali toliko mogu da odvojim. Unapred zahvlan !
  2. Hvala "Nixie"-u na odgovoru i predlozima(pitanjima). 1. prostorija do 25m2,i bice podredjena istinskom zvuku 2. Budzet(he,he,...) je naravno ogranicen,ali ja sam u stanju da popricekam i da skupim dovoljno da kupim pravu stvar.Ponavljam,vreme nije ograniceno(u fazonu "kad-tad") 3.Izor ce biti "multimedia",ili`ti svi nosioci zvuka(osim gramofona,mada se razmisljam i o nabavci i njega) 4.???? 5.??? 6.Adekvatno ostalim komponentama
  3. Zahvaljujem se"father"-u na iscrpnom obrazlozenju i vidim da nisam bio dovoljono jasan. Naime,prostrorija je uobicajene velicine od 20-25m2,ali ja zelim da dobijem sto vecu prostornost i kvalitet na maloj jacini zvuka. U dogledono vreme(naravno uz vase savete) sakupicu novac da sebi priustim pravo uzivanje. Nisam u zurbi za nabavkom uredjaja,zato sto bi to bila nabavka za duzi vremenski period.
  4. Postovanje svima! Nov sam u ovakvom obliku komunikacije i nadam se da mi ne zamerite na moguce greske(ili promasene teme). Naime, ja sam tokom svog zivota susretao sa svim i svacim (sto se tice "muzike") i vremenom sam iskritalisao svoj "ukus". Da ne duzim vise!!! Zelja mi je da sebi prustim muziku za licno zadovoljstvo. Budzet nije veliki ali vremenom cu skupiti dovoljno novca za ono sto zelim!? Zato molim clanove da mi pomognu. Zelja mi je da imam nesto sto mi daje prostornost zvuka (ne mora i jacinu) i kvalitet zvuka! Unapred zahvalan i nadam se vasoj pomoci!!
×
×
  • Create New...