Jump to content


Maga

Članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maga

  1. Hvala svima na savetima i doprinosima. Krećem u drugu fazu potrage, morala sam napraviti pauzu prvenstveno zbog obaveza, a u medjuvremenu je stigao i Wiim Pro Plus pa se akcenat malo prebacio na njega dok Grundig i dalje radi na gurku. Razlika izmedju Yamahe i Wiim-a je velika. No, dobro, to nije problem. Poslusala sam @ab predloge i na jednom i na drugom strimeru, utisci su identični po pitanju onoga "kako ja čujem", rešio drug da mi ispita frekvencije ušiju. No, jako je teško opisati u par reči nešto što ja inače ne slušam i o čemu baš i nemam pojma. Najprijatnija mi je bila numera 1, čelo, po difoltu malo tamnije. Broj 2 mi je normal. 3. mi je presvetlo (i time agresivnije). 4. normal manje-vise, sa svetlim deonicama, 5. je svetloooo, 6. prilicno lepo sa podnosljivim svetlim deonicama. Ali, kao što rekoh, ovo su numere i žanr koji ja ne poznajem i ne slušam, tako da... to je samo moj utisak. Svakako sa Wiim-om je sve za nijansu svetlije i otvorenije, definitivno je bolja separacija i sa više detalja nego s Yamahom. Sve je slušano sa Tidal-a. Ne znam da li ovo uopšte makes sense, kako drugi doživljavaju ove numere, ali tako je kako je... Hvala @somilenko, @Green na predlozima, eto, javio se i vlasnik oglasa, @sivuk. Da, bilo bi najbolje imati tu mogućnost čuti kod sebe, ali mi je bezveze cimati nekoga uzaludno i davati lažne nade kad je odlučeno uzeti nešto novo. Glup rezon u današnje vreme, ali šta ću... Ove nedelje idem da vidim šte se nudi za oko 2000 u Vox-u, predloženi su mi Electrocompaniet P1 i Moon250i, no videćemo šta još tamo ima. Ovaj Electrocompaniet je mator model koliko vidim po njihovom sajtu pa ne znam šta da očekujem, a ne znam ni kada je discontinued... A o Moon-u ne znam baš ništa, osim što se može pročitati po netu. Javljam svakako kako sam se provela. @Sonichammer javljam se najverovatnije iduće nedelje da vidimo da uglavimo neki termin i poslušamo taj Exposure 2510 ili predloženi Hegel. E, da, @Parton, Maranz zna da bude i malo trom pa čak i mrljav, nije to više ono što je nekad bio Maranz, bojim se. A kad sam išla u Player, budžet je bio 1500, viša Maranz klasa nije bila na listi. Iskreno, posle slušanja 4 različita pojačala, mislim da ne bih mogla više ništa da slušam, bilo je dosta za taj dan.
  2. Saga se nastavlja. Vise je nego ocigledno da moram podici budzet do 2000 evra. Najpre sam poslusala Roksan Attessu, i to je bilo jedno veliko razocaranje. Prikljucena na neke bookshelf Cantone, izvor Tidal. Zaboravila sam da pitam da li je islo preko nekog Bluesound-a koji je bio ukljucen tu pored ili preko Attesse (jer je ovo bio streaming amplifier), provela sam bar 45 minuta slusajuci ono sto inace slusam, smorila se za medalju. Plitko i bez duse. Odlicno to svira s nekim drugim zanrovima, ali... Zelela sam, u stvari, da cujem K3, ali njega nemaju i ko zna da li ce ga i kada imati. Navodno bi trebali u martu opet da krenu s proizvodnjom. U Playeru sam dala sansu raznima. Sve je bilo slusano na BW 705 S3 sa nekim JBL stremerom. Najpre Audiolab 8300A. Prvi utisak: ima snage koliko hoces. Drugi utisak: pretamno. Sledeci je bio Primare i15. Gospode, kakav sok! Jako i presvetlo! Gotovo agresivno. Susta suprotnost Audiolabu. Za njega sam imala sumnje da nece biti dovoljno snazan, kakva zabluda! Bukvalno sam se osetila kao da mi je opalio samar. Pregrst detalja, zaista, sve je tu. Ali toliko da je - naporno. Nikako mi ne bi odgovaralo za celodnevno slusanje. Sledeci je bio, na predlog zaista ljubaznog i strpljivog prodavca, Naim Nait 5si. 60W kao i Primare, ali je razlika bila vise nego jasna. Naim je bio znacajno tisi, ali i susta suprotnost prethodnom. Daleko meksi i slusljiviji. Jako lepo svira, najlepse od svih, ne bi mi bio naporan, ali me nije skroz kupio. Poslednji je bio Arcam Radia A25 (SA20 nemaju), skuplji od svih prethodnih. Bilo je, hajde kad sam vec tu i kad je izlozen, a ocito nema nista za 1500 sto mi se svidja, da mu dam sansu. ... Sta znam ... opet mixed feelings. U smislu da ne mogu da mu odredim karakter. Svira to korektno, ali ne treba mi korektno. Svakako sam bila vec i prezasicena, ali nemam preteranu zelju da ga ponovo poslusam. I onda dodjem kuci, pustim istu numeru na Grundigu i skapiram da tamo nisam cula neke detalje, instrumente i emocije ni na jednom i dodatno se smorim. Dakle, cini se da moram povecati budzet, ali je porazavajuce shvatiti da je nesto iz proslog veka toliko bolje.
  3. Haha, ne smem se upustati dalje u pitanje starosti @ab. Definitivno smo na tankom ledu ovde. Nego, za ovaj predlozeni preamp, to nema kod nas koliko vidim. Morala bih da cekam da neko kolima iz Evrope dolazi, voljan da mi ga naruci i dopremi, sto mi u situaciji kad sam spala na mini yamahu (citaj: gotovo nista) ne ide bas u prilog. Btw, moje pominjanje lemilice se odnosilo na uzimanje polovnog pojacala u biti (no offense vlasniku uredjaja!) i velike mogucnosti da ce u nekom skorom momentu morati na kakav kanal. @somilenko jes ruzan Arcam, svakako ruzniji od Audiolaba i Primarea... Dobro, citam sad o ovim malim Kinezima, ucim pod stare dane, a svakako cu gledati da zakazem slusanje u Playeru, mozda cak i iduce nedelje.
  4. Najpre, puno hvala svima na odgovorima i predlozima! @ab "stari" druze, da, ovoga puta bih uzela nesto potpuno novo iako je Astin Trew bas vrlo interesantan predlog, gotovo egzotican pa mi je proradio crv... Ipak, bicu realna (i valja cvrsto na zemlji), zensko sam, lemilicu u zivotu nisam uzela u ruke, nadrljala sam ako nesto bude moralo da se cacka, tako da... Moracu preskociti oba predloga. Ovaj drugi jer bi sve to postalo suvise komplikovano. @ras nisam imala na umu ove malisane, i bas nista ne znam o njima (istrazicu), na stranu to sto i tu postaje komplikovano citajuci oglas. @somilenko gledajuci sta se nudi, primare sam otpisala samo jer je arcam "jaci". Eto, priznajem. Moguce da je to glup rezon, ali prastajte. Od Yamahe dizem ruke jer mi cini da jedino njihova baaaas skupa pojacala meni dobro zvuce, a za njih nemam novce. Btw, Cambridge Audio CXA81 mi se takodje uklapa u budzet, zaboravila sam sinoc. To je mozda to sto je @somilenko tagovao? E, sad, verujem da je retko ko cuo ove moje zvucnike tako da ne ocekujem neki feedback. S druge strane, i oni su ultra matori, mozda mi za godinu-dve dune da ih zamenim, videcemo. Za sada je pojacalo ono sto mi treba jer je Grundig definitivno ispustio dusu. Pitanjca: zbog cega je moj predlog arcama los? Mislim, ocito jeste jer je skroz izignorisan, haha, nego me zanima zasto, da znam da obratim paznju, sta ja to ne vidim ili pogresno vidim. I drugo, u ovim nasim salonima, posto ocigledno necu kupovati sad zvucnike, mogu li im traziti da mi povezu pojacala sa nekim odredjenim (i kojim?) ili vezuju na ono sto im je trenutno tamo?
  5. Pozdrav svima, opet ja. Grundig je poceo da izvodi besne gliste pa sam nanovo u potrazi za pojacalom. U medjuvremenu se skupilo nesto parica i volela bih da se pocastim necim novim do 1300 evra, recimo. Dakle, akcenat je na klasicnoj muzici, simfonijskim orkestrima. Zvucnici su i dalje ATL HD308i, prostorija je i dalje vrlo nezahvalna a okolina bucna. Izvor je Tidal preko Yamahe WXAD-10, na prolece stize wiim pro plus. Za sada mi je Arcam SA20 usao u uzi izbor ali bih volela od iskusnijih da cujem ima li jos nesto u ovom cenovnom rangu da je vredno poslusati. Ne bih vise rizikovala sa polovnom robom, narocito za ove novce. Hvala.
  6. Yamahina kutijica WXAD-10 je u pitanju. Zvanicno se i ne zove strimer vec wireless streaming adapter. Hvala zek! Ono sto pise za FLAC a sto sam ja odsekla je vezano za PC i NAS, meni nebitno jer nemam muziku na laptopu niti imam NAS. Moje pitanje je, u stvari, vise bilo usmereno na to ima li svrhe da ja sa ovim sto imam uzmemTidal HiFI paket?
  7. Dakle, imam najjeftiniji moguci strimer. Podrzani formati koje moze da pusta su u prikacenoj slici. Gledam Tidal, tamo paketi prikazani u kbps i nista mi nije jasno. Moze li ovo moje sokocalo da gura bar Hifi paket?
  8. Dižem temu iz mrtvih samo zbog apdejta. Grundig je do sad bio dva puta kod majstora. Prvi problem je prouzrokovao hladni lem. E, sad, gde tačno, to me ne pitajte. Uzeh ga tek posle onog prvog naleta korone, uživala nekih 2 nedelje i taman htela ovde da se pohvalim da je popravljen kad je počeo da pokazuje neke daleko ozbiljnije i po uši neprijatnije probleme. Šuštao je, krčao i bukvalno je pucalo iz zvučnika, a nije imalo veze sa glasnoćom tj. potenciometrom. Bila sam spremna da ga odnesem do kontejnera... ali, odoh opet kod majstora s 10 kila Grundiga pod miškom. Zamenio je pastu (negde) i stavio neki novi otpornik. Reče da ga je detaljno pregledao, da je skroz OK i da on jedino sa potenciometrom očekuje probleme u nekoj budućnosti. Pa, hajde da mu verujem. Za sada radi i ne buni se, već 5 meseci. Hvala svima još jednom na savetima i informacijama!
  9. Maga

    Kakav oglas!?

    Gramaticki pismen oglas. Za sadrzinu nisam strucna.
  10. Super onda, hvala. @ab hvala, ali ako nije problem, kad stigneš, na PP da ne bismo zatrpavali ovde, šta je ovo?
  11. (Plačem od smeha) Sad probala i načuljila uši, "puc" je.
  12. Na primer? @ab Uopšte me nisi oterao u problem i izvinjavam se ako sam negde nešto napisala što zvuči kao da prebacujem odgovornost na tebe ili nekog drugog. Naprotiv! Ja sam tražila nešto što je staro jer mi novo (u najnižem cenovnom rangu) nije baš pasovalo. Mogla sam i da ne uzmem Grundiga, odluka je bila svakako moja i ja sam zadovoljna jer ovo svira fantastično. Taj feler sa kanalom sam uočila pre kupovine ali sam smatrala da nije strašan i odlučila da rizikujem. Obrni-okreni, sama sam "kriva". To što ja mislim da nije najidealniji spoj sa zvučnicima, lako može biti i samo moja percepcija ili moj prostor. Da zaključimo: Grundig se tera na kanal, traži se kondenzator koji ne valja (uzgred, brum se ovih dana javlja samo pri paljenju), radi se bypass preklopnika kao što je @Nixie predložio, još samo da nadjemo majstora za tu finu cifru koju je @somilenko spomenuo i što se mene tiče, tema može da se zaključava što se mene tiče, bar na nekoliko godina.
  13. Aha, znači, otpornici. Hvala! Nemam baš nikakvog iskustva sa ovim stvarima, ali kad sam otvorila poklopac i videla ono sve unutra... zaista treba ceo dan da se to samo raskupusa, plus konkretan rad. Hoću da kažem da mi je razumljivo da to sve košta! Opet, radije bih ga ostavila da svira ovako, a odlično svira, nego dala više od onog što sam platila za njega. Ovo pod uslovom da taj brum i to što se ponekad izgubi jedan kanal neće u budućnosti da mi zapali stan ili sprži zvučnike. Dakle, ako bezopasno mogu da ga teram dok nešto konačno ne crkne skroz, onda je to možda pametnije? Sentimentalnu vrednost nema, osim činjenice da mi ga je predložio moj prvi i najbolji drug na forumu @ab kome se još jednom zahvaljujem!
  14. Hvala svima na odgovorima i procenama! Super ste! Slažem se, 150-200 evra za refresh je previše za pojačalo plaćeno tek nešto preko 100 evra. Inace, da, to je A-903. Pojeli mi gremlini odgovor koji sam iskucala pa ću sad sve ponovo ali samo kratko... Otvorismo Grundiga danas i to je mom ženskom oku bilo čisto, s obzirom na starost. Ali, primetih razliku u odnosu na sliku originala koju je Father postavio. Umesto male 4 diode (ili šta je to već) kod tih STK (piše na njima, nemam pojma šta su te "ploče"), ja imam po 1 "toranj". Dakle, nešto je već menjano u njemu, nisu samo menjani konektori za zvučnike pozadi i kabl za napajanje. Izvinjavam se što je slika malo mutna, ali evo, pogledajte, pa kažite ako treba neki deo da slikam u gro planu. Meni ovde sve izgleda ok.
  15. E, sad pričate meni potpuno nerazumljivim jezikom. Hoće li pomoći ako sutra-prekosutra otvorim pojačalo i slikam šta je unutra? Inače, puno hvala! Volim da "potkovana" makar minimalnim znanjem odem kod majstora, nebitno je li to veš mašina ili Grundig. Žao mi je što sam unela zabunu ovde. Grundig svakako ostaje kod mene. Koliko dugo, to ćemo videti, ali bar dve-tri godine ne bih ništa menjala. Sreća da nisam pri parama inače bi svašta bilo. Dakle, pojačalo opasno svira, totalni rispekt, što bi rekli mladi. Konačno posle dugog vremena slušam muziku umesto da slušam uredjaj i da se nerviram. Zato sam i rekla, u nekom momentu bih ga odnela na servis, ali nije ništa hitno. Za par meseci... Problem sa gubljenjem kanala eliminisaću za sada time što se neću igrati selektorima. A isključivala sam ih samo zato što me nervira onaj blagi "brum" koji se čuo pri uključivanju ili isključivanju pojačala, više se i ne sećam. Nego, definišite mi "nije jeftino". U vezi čišćenja i ostalih intervencija.
  16. @ab Nije baš da sam ga kupila na neslušano. Nevidjeno - da, nisam ga otvarala, nisam imala nikoga sa sobom ko je tehnički potkovan da to na licu mesta proveri, ali samj oš tamo primetila da ima taj problem sa kanalima (naravno da to prodavac nije naveo a znao je, ali to je za drugu temu). Kako god, učinilo mi se da to nije preozbiljan problem, a tako se za sada i pokazalo. Par puta uključ-isključ selektora zvučnika i to je to. Moja jedina "zamerka" je da nije idealno uparivanje sa zvučnicima, ali da se ne lažemo, za 200 evra nema svetog grala! Hvala, tom logikom sam se i ja vodila. Svakako sam i računala na servisiranje od starta. Taman sam bila pomislila da sam ga provalila kad kreće da zeza, kad me Grundig demantovao... Sačekaću još malo, dok se propisno naslušam muzike pa ga tek onda nosim nekome. Šta god da je u pitanju, moje odugovljačenje se servisom neće valjda napraviti neku veliku štetu? U medjuvremenu, ako znate dobrog majstora, javite, može i na PP ukoliko je zabranjeno reklamiranje te vrste na forumu.
  17. Evo, konačno da se oglasim - Grundig svira već više od mesec dana i svakog dana se čudim kako to lepo zna da svira. Hvala @ab na preporuci i @Gile i @nesone na podrsci. Dakle, Grundig je opak, naročito kad se uzme u obzir starost i cena! Napravljen je kao tenk, a toliko i težak. Brisanje prašine ispod njega je kao trening... Elem, to svira široko, duboko, dovoljno lepršavo kad treba, potpuno sam bila zatečena! Da li je to samo do Grundiga ili činjenice da su na njemu stavljeni neki bolji konektori pozadi, to ne znam. Ali kad sam prikačila zvučnike na par B, gde su originalni konektori, to je bilo tiho, mrljavo, mutno, nikakvo. Po pitanju spoja mojih zvučnika i ovog Grundiga, od prvog momenta sam imala utisak da to ipak nije najbolja kombinacija. Mislim, svira to super, stvarno, ali mi se tu nešto ne slaže. Nemam pojma šta, prosto imam osećaj da nije baš baš spoj iz snova. Možda jer su zvučnici (barem deklarativno) slabiji od pojačala? I da ne ispadne sad da stalno izvodim neke krive Drine... Grundig ostaje kod mene. Moraću da ga u nekom momentu nosim na servis jer se često dešava da je jedan kanal slabiji. Plus imam osećaj da je unutra prljav i masan, ali to pričam napamet, nisam ga otvarala. Sve u svemu, puno vam hvala svima na savetima i predlozima!!! Konačno, slušam muziku!
  18. @Nixie, nije mi palo na pamet da pitam kada je promenjeno vesanje. Hvala na ovom detalju, znacice mi za kasnije i ako/kad budem menjala zvucnike ili kad bude doslo vreme za zamenu vesanja, rekla bih da su sundjerasti pa im to neminovno sledi jednom. Visokotonac je neki nemacki, no priznajem da meni to uopste nista ne znaci. :) https://www.radiomuseum.org/r/isophon_kalotten_hochtoener_skk_10.html Bitno je da sviraju za sve pare. Inace, vrlo cisto sviraju visokotonci, na momente je znalo da mi bude i prenaporno pa stavih mrezice. @ab, @Gile, poslusala sam malopre par nekih YT videa sa ovim Grundigom. Rekla bih da nije ni mekan a ni onako cist, da ne kazem ostar u zvuku kao Rotel, bas neka sredina. Moguce da je to samo privid, ali ste me zainteresovali. Gledacu da iduce nedelje obidjem. ;)
  19. Hvala, druze! Iskreno, ja bih po pitanju ove stvari sebe pre nazvala ludom no hrabrom, ali su zvucnici bili dovoljno jeftini da prezalim moguci fijasko. Za sada su se dobro pokazali s obzirom na sta su prikljuceni, a to krijem kao zmija noge da ne bih usla u anale ovog foruma i postala predmet sprdnje do kraja sveta i nazad. Stoga i ovaj moj "izvestaj" nije bas merodavan dok se ne kupi pojacalo i onda malo i poigra sa visinom, recimo... Grundiga mislim da nikad nigde nisam slusala (ili mi u ono vreme nije bio dovoljno interesantan da ostane u pamcenju). Luxman mi je stara ljubav nikad zadovoljena. Srce me vuce njemu, ima jedan L-430 trenutno na oglasima. Rotel sam poslusala, odlican je, razum vuce na tu stranu. Lux je meksi, topliji, sa njim bih mogla bez mrezica na zvucnicima, Rotel cist kao suza, tu bi morale mrezice da idu. Gde je tu Grundig? A po pitanju budzeta, ostalo je tu dovoljno za ovog Luxmana, ali sto manje - to bolje trenutno, na zalost.
  20. Zvucnici kupljeni. Nisam mogla da odolim, strasno me je zanimao taj Hans Deutsch pa sam uzela HD308i. Na basovima su zamenjena vesanja, prodavac kaze da nista drugo nije menjao. Ja nemam druge do - da mu verujem jer se u to ne razumem, ali.... Jako lepo sviraju! Samo sam im pobola zice i malo podigla i to je bilo to sto se tice pozicioniranja. Stara skola. Ono sto mi je vrlo interesantno je da, za mene, klasiku vrlo verno reprodukuju. U smislu da se na momente cuje duboka rezonanca velikih gudaca, na primer, umesto klasicnog dubokog tona kakav bi izasao iz Cantona. Nisam sigurna da sam ovo dobro objasnila, ali nema veze. Dok nisam pustila Yello i Cohen-a, mislila sam da nesto nije u redu sa basovima, da cu morati pravo kod majstora. Ali ne, basovi su tu, ispravni, i vrlo duboki i cisti. E, sad, razlikuju se od Cantona po pitanju, sto bi rekli, personality-ja. Ovde nije tako cvrst i utegnut bas, nema se utisak "prisutnosti" zvucnika kao sto bi to bilo sa Cantonima (ili samo ja tako dozivljavam Cantone, ne znam). Nekako, nisu odsecni na prvu loptu vec samo kad treba. Nemaju, hajde da ga tako nazovem, autoritet. Moguce da ce se to promeniti kad uzmem neko normalno pojacalo, videcemo. Sad je pitanje kom se carstvu privoleti, Rotelu ili Luxmanu? PS. @Gile, hvala na preporuci! Nisam stigla na vreme da odgovorim, bas su me bile pritisle obaveze.
  21. Hvala @nesone. Nadam se da cu danas poslusati onaj Rotel, prikopcace stare Revox zvucnike u tu svrhu. U medjuvremenu, ima i nesto noviji Rotel, RA-935BX u Novom Sadu, izgleda cisto kao da ga je u masini prao. Da li bi to bila bolja kupovina?
  22. Hvala @anubisgrau, Sony zvucnici otpadaju jer sam ogranicena na Beograd, ali ovaj Rotel se nadam da cu moci da poslusam. Nema bas puno informacija o njemu, iskopah neki video na netu (da, znam da je to skroz nemerodavno) - tu je zvucao prilicno cisto u smislu obojenosti. Puno hvala i @dragec-u! Vidim da ima na oglasima i jedan i drugi pomenuti model Cantona, 800 je u Beogradu pa je taj par lako poslusati, jedino sto je prodavac naveo da su svetlijeg karaktera me malo brine ako mi se dopadne Rotel. Ima li jos neko neku preporuku za pojacalo?
  23. @dragec razumeo sta trazim. :) Na nekim Cantonima sam rasla neko vreme u kombinaciji sa nekom Yamahom, to je generalno ono sto trazim, sve bolje od toga je premija koju ja za moje novce tesko da cu uspeti da ubodem. Za Audio Physic nisam ni cula do sad, priznajem, a i nema ih kod nas koliko vidim, Vienna mi je nedostizna zbog budzeta. @Nixie, hvala za video, vec sam ga ranije gledala. Znam te neke osnove... Svakako ne bih nuzno isla na velike kutije. Iako, priznajem da mi nije palo na pamet da potrazim i poslusam bilo sta sa prednjim bas refleksom, hvala! Po pitanju dubine, u mom prostoru se radi o nekih 2 metra udaljenosti od zvucnika i bili bi postavljeni na siroj strani zida sa dovoljno lufta okolo osim - zadnje strane.
  24. Izvinjavam se, obaveze su me pritisle ovih dana pa tek sada odgovaram. Pogledala sam na brzinu video na linku koji je @ab dao, svakako ne bas obican covek taj g. Sinisa. Nemam nameru bas da ga cimam da ide sa mnom, ali koje god zvucnike budem uzela, svakako ce mi trebati dobar i proveren majstor da ih pogleda i sredi. (Ukoliko znate jos kojeg dobrog majstora, slobodno podelite, moze i na PP ako nije dozvoljeno ovako, javno.) I da, upravo su ta dva para ATL-a sa KP bila na mojoj "to do" listi, nadam se da cu u narednih 10-tak dana ugrabiti vremena da odem i poslusam ih. Sad, po pitanju cevnih i ostalih pojacala licno bih preferirala neko "obicno"... malo mi te lampe ulivaju strah(opostovanje) (zbog popravke, ciscenja, lomljave...). Jedno je sigurno - stan mi je jako topao pa bi bilo pametno da uzmem nesto sto ne greje dodatno. Nisam od onih koji prekrivaju i skrivaju uredjaje i tv. Ja volim tehniku, ali ne mogu prostorno da priustim da mi zvucnici stoje ni pola metra odaljeni od zida. Iz tog razloga sam odmah iskljucila bas refleks. Pomoc prijatelja i poznanika...hmm... slaba vajda! Njima je sve sto cuju kod mene OK, a meni nedostaje sirina i dubina zvuka, nedostaje mi HI-Fi. Nije im to bitno, meni jeste. Zato sam i dosla na forum nadajuci se da je neko nekad imao prilike da cuje ove zvucnike ili predlozi nesto drugo sto im se jako fino pokazalo za klasiku. Hvala na dosadasnjim savetima, narocito @ab-u! Onaj deo forumasa koji je mrvicu paranoican bih zamolila da me slobodno stave na ignore listu (valjda to postoji ovde), time cemo verovatno vise doprineti i nama samima i forumu.
  25. Auuu, neki momci ovde izgleda da imaju veci problem od mene... Nije mi namera da budem neprijatna, ali nekoliko vas je skocilo na moj post kao copor pasa koji ljubomorno cuva svoje dvoriste. Mozda je to neka vasa interna fora, zanemaricu je. @ivanp, hvala na dobrodoslici. Ne znam sta je toliko smesno u mojoj potrebi da kutije nisu bas reflex. Ja nemam mesta za takve, ceo moj zivot je u tih 35 kvadrata. Iz tog razloga bih zelela polovne zvucnike. Slusala sam muziku na takvima sve do 2000-te, kada sam prodala to sto sam imala. Dakle, da ponovim pitanja, ima li neko iskustva sa Hans Deutsch zvucnicima i vredi li to uzimati preko nasih oglasa? Da li su uopste zaista dobre kutije za klasiku i sa cime bi se to moglo fino upariti? Neki drugi predlozi? Hvala.
×
×
  • Create New...