Jump to content


wow

Članovi
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wow

  1. Stani na crtu sa svojim zvučničkim kablovima,to je najprimerenije,a auditorium nek odluči ,koji kabl je bolji. Čim sam video da slušaš Dynaudio odmah mi je bilo jasno da veze sa zvukom nemaš,nego robuješ brendovima,a svoje komplekse lečiš parama ,kojima kupuješ zvučne brendove,pa misliš da imaš dobar zvuk,jer si platio veću cenu. Ograničen si zbog takvog stava,tako da je sa tobom bezpredmetno raspravljati bilo šta u vezi audio sveta. Kad odrasteš u tom smislu i izađeš van okvira zvučnih brendova,tek tada ćeš razumeti šta ti govorim,a do tada żivi u svom ograničenom svetu. A što se tiče mog oglasa ,to mi je B sistem,koji mi stoji ,tako da ne vidim razlog što bih ga zadrżavao. Naravno,tebi je trebalo bilo kakva sitnica,za koju bi se uhvatio,pa da me kao diskredituješ,al to je stvarno smešno,ha,ha,ha. Ponašaš se kao malo dete. Izgleda da si emotivno nezreo,pa ovde na forumu lečiš komplekse. Eto,tehnologija tj je dozvolila da glumiš mangupa na tastaturi,a u realnom żivotu si miš. Čibe u svoju rupu.Mrš.
  2. Prvi je počeo dotični da glumi mangupa,pa je napisao uvredljivim tonom "zabole me", tako da sam ja samo reagovao na to. Znači sve je bilo normalno dok me dotični nije potkačio,na čega sam ja reagovao,iako sam se ustručavao. Ni sa kim ovde nisam imao lošu komunikaciju osim sad i to posle uvredljive reči meni upućene. Znači li to da ne smem da se branim kad me neko vređa,nego treba da ćutim i trpim???
  3. Mogao bi ti da malo prošetaš iza ćoška da vidiš dal sam tamo.
  4. Poenta da ti svakome moraš nešto da iskomentarišeš. Preskoči me u buduće. Ne treba mi tvoje mišljenje.
  5. Możda za tebe,al za običnog slušaoca je svemirski brod.
  6. Imao sam pre njega iRdac od Arcama . Šta ja znam,sve zavisi ko šta preferira od zvuka. Jeste bolji zvuk u siatemu kad imaš DAC,ali za običnog slušaoca ta razlika je nevidljiva.
  7. Imao sam neko njihovo starije izdanje Sonax tečnost za sjaj i čišćenje kokpita i bilo je odlično. Verujem da bi i ovo dalo efekte.
  8. Nabavi Sony CDP-X55ES i neće ti trebati DAC,veruj mi.
  9. Siltech = 12.000 evra Acoustic zen = 4.500 evra Moj = 2.000 ( a nadmašio je prethodna dva,što naravno vrlo lako może da se ustanovi slušanjem ). Ako se uskoro ne pojavi kupac,cena ide na 6.000 evra.
  10. Mada,ne może se slikom dočarati kvalitet. Po meni bi trebalo obaviti slušanje u sistemu potencijalnog kupca,koji će u tom slučaju dati najmerodavniji sud,jer će najbolje primetiti razliku u svom sistemu.
  11. Probao sam ,ali ispiše mi da je velika rezolucija slike,a nisam vičan igranjem sa kompom.
  12. Daj mi broj na pp ,pa da ti pošaljem slike na viber.
  13. High end zvučnički kabl, mono kristal, koji je na testu nadmašio legendarni Zen Aqustic. Fiksna cena. Bez zamene. 2 x 3,5 m. Cena 2.000 evra.
  14. wow

    sistem X files

    Koliko treba sačekati da mi moderator odobri oglas??? Your content will need to be approved by a moderator
  15. wow

    sistem X files

    Off topičarimo,pa će nas grditi. 🤠
  16. wow

    sistem X files

    Dobra ideja!!! 😇
  17. wow

    sistem X files

    E ovako. Zbog preseljenja odlučio sam da prodam ceo sistem. Oglas sam postavio u odgovarajućem podforumu.
  18. Prodajem ceo sistem,isključivo sve zajedno,znači nema pojedinačne prodaje. Komponente su u mint stanju. Ne popravljano,ne čačkano,nema skrivenih mana. Vrhunski kvalitet. Prodajem zbog preseljenja. Fiksna cena 2.000 evra. Bez zamene. Samo keš. Sony CDP-X55ES Pioneer A-777 Pioneer F-757 Monitor-Audio RS6 Interkonekti su svi Mogami-Neutrik Zvučnički su Oehlbach Rattle Snake
  19. Odlično. I ja bih isto tako odlučio.
  20. To je bio moj sledeći kabel, koji sam hteo da kupim ( Audioquest Type 4), ali mi je Rattlesnake lego ko budali šamar, pa nisam ni stigao da ga probam.
  21. Znam da je pre par godina bila priča da player.rs treba da dobije distribuciju za Isotec, pa sam mislio da probam njihovu strujnu letvu, ali niko ne zna da li je to uopšte bila tačna informacija, pa sam došao do ideje da mi se napravi strujna letva od strane profesionalca, koji zna šta radi. E sad, kako to obično biva sa majstorima, nikad da dođem na red.
  22. Sve se može. Nisam mislio da menjam njegov fabrički kabel, jer je pojačalo u mint stanju, ali kada sam pre njega imao Arcam A29 i kupio Oelbah C13 strujni, nisam mogao da verujem kolika je to bila razlika, još taj C13 nije neki wow, al opet je primetno bolji od fabričkog kabla, tako da ću gledati da i to unapredim, a za strujnu letvu sam siguran da će biti bolje od sadašnje aluminijumske.
×
×
  • Create New...