Jump to content


Komšo

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Komšo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala puno na iscrpnim odgovorima i pomoći, poslušaću i sačekaću još malo i najverovatnije ću ovaj denon avr x2000 sa zvučnicima za 220 e da kupim jer mi je blizu i svaka provera je moguća a ima i jedan mrežni peeonir malo slabije snage ali isto dobar sad trenutno ne znam model ali ću i njega probati pa ću odlučiti.
  2. Можеш ли ми појаснити мало о улазима који су дигитални и шта су линијски улази, да ли да тражим ресивер за мрежно повезивање да могу накачити нет и слично? Управо сам разговарао са другаром једним има Денон авр-х2000, цени га 150 еура и неке денонове звучнике са басом од пречника 10 инча 100 еура, дао би у комплету 220-230 еура па да ли је то ок цена у односу на квалитет?
  3. Hvala Na dobrodošlici i na brzom odgovoru, mogu li konkretno neki primeri modela pa da pogledam šta ima trenutno na KP-u jer većina navedenih termina za sada meni nije poznata
  4. Dobro veče i pozdrav za sve audiofile. Ja sam nov na forumu a i novajlija što se znanja tičeu svetu HI FI uredjaja pa bih vas zamolio za malo usmeravanje i pomoć u obariru pri kupovini. Skorije sam jeftino nabavio Aiwa liniju iz komponenata ali bez zvučnika, radi se o aiwa MX-Z93300M, uz ovo pojačalo imam deck, cd sharger tuner i digitalni ekvilajzer kao posebnu komponentu, u medjuvremenu sam kupio zvučnike Siemens elektrogerate RL 300 G4, od 10-ak raznih kutija koje sam isprobao ovi simensi su se najbolje čuli, jedini problem je što su oni na 8 oma a pojačalo na 6, tako da sam rešio da aiwu prodam i kupim nešto ozbiljnije i tu se javlja nejo veličanstvo "dilema", to jest da li kupiti pojačalo sa tjunerom to jest risiver ili posebno, ako neko moze ukratko objasniti postoje li prednosti samo pojačala u odnosu na risiver, dali je bolje uzeti samo pojačalo plus tjuner ili to nema veze, vodim se onim da sve što je posebno je kvalitetnije nego 2u1. I naravno koju marku i model uzeti u cenovnom rangu oko 100 eura, voleo bih čist kristalan zvuk ali da ima i snagu mada jaku muziku reko slušam, čitajući sam video da su starije stvari kvalitetnije od novih tako da i one dolaze u obzir, nije bitno da mora biti digitala. Oprostite na opširnosti i hvala unapred.
×
×
  • Create New...