Jump to content


zeljko1974

Članovi
  • Posts

    626
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by zeljko1974

  1. 45 minutes ago, dj.nik said:

    To gore su bolje zvuje od L1. Jeste li pogledali karakteristike L1 na Radiomuseum? To odlična osnova? 70-15000Hz sa varijacima od +- 5dB? Za najbitnije - srednjetonsko područje? Bass-a ionako nema.

    No, očigledno je dizajn prvenstvena vodilja, dobar zvuk je malo bitan. U to ime, JVC je izradio sklad feng šui - bonsai - zvuk. Može i da se nastavlja pa puna kuća veselja.

    JVCspkr.jpg.aaf986dd1f2d2441de2c51bc021422a5.jpg

     

    Ovo mu dodje kao  3 u 1 :

    1. saxija za cvece

    2.sculptura

    3. zvucnik

    :lol:

     

  2. Forum uskoro ostaje sa par dominatnih clanova,  pod uslovom da se ovako nastavi, sve  prsti od znanja......da li je to pravi put, moderatori i vlasnici foruma najbolje znaju.

    Hebem mu misa, pa zar je tesko biti covek, danas u 21 veku. Ako je covek neodlucan, sta tu ima lose.

    Imperativ   je pomoci nekome, a ne obrnuto.

     

     

  3. Jes vala, kad sam video kako izgleda rucica , bilo ja vau.....ovim postom sam vise  prokomentarisao vest da se i precednik oglasio po pitanju ovog remek dela, sto nema veze s mozgom, na to sam mislio .

    Klanjam se svakom  ko nesto napravi u svojoj manufakturi.

    Nisam korisnik iste , a bome ni slicne rucice, tako da dalje ne ulazim u rasprave. Al svakako ne podnoism organizovanu pljuvacinu na nesto sto u svetu pravi samo dobre reultate, i to od moralnih gromada....znaci gde ima dima, ima i vatre.

  4. Lepih 13 strana diskusije o necemu sto 99 posto ljudi na ovom (nekad) divnom forumu nece ni primirisati.Jos se i ova Zvoncica nesto tu pita,  al smo otisli u tri lepe .

    Odlicna reklama, nema sta .

     

    Da ste mi svi zivi i zdravi !!!!

     

    Edit admin: sad ga zovemo Zvoncica

  5. 19 minutes ago, violent femmes said:

    I od mene za kolegu @sondek , čisto 5. Toliko negativne energije i pljuvačine za čoveka koji je napravio vrhunsku ručku, koju hvali najveći audiofilski svetski auditorijum. Ne bi me čudilo da i zapali preko, nije prvi ni poslednji.

    Na to sam i ja ukazao, pa ispade sa dj.nik-om neki nesporazum.

  6. 56 minutes ago, dj.nik said:

    Ima jedan YT klip, davno beše, ne mogu da pronađem ali ću događanje ispričati: Mlada devojčica snimila nešto i okačila to, sva ponosna jelte, na YT, pri čemu se žešće izblamirala. Naravno krene lavina komentara, nastaje smehotresna olimpijada. U neko vreme stiže novi devojčicin snimak gde odgovara na sve te silne podsmehe. Ceo sadržaj odgovora nije bitan sem završne rečenice:

    'Uh, vi hejteri jedni, kako vas sve mrzim!'

    Oksimoron. Što bi ovde preveli: 'Znam da ne znam al' ću (u inat) da napišem' 

    No, idemo dalje. Kako saznajem, firma 'Koetsu' ima novu glavu pod imenom 'Jasper Stone' a njena prezentacija biti će na pogodite kojoj rutchki? 

    KoetsuJ.thumb.JPG.7e2725f745b76c22a583a2fc2ce3fde2.JPG

    ... ljubavna....

     

    Screenshot_20201123_110705.jpg

  7. Ja kao totalni laik u ovoj temi sam osetio odredjenu dozu negativnosti, ne ulazim u detalje. Malo sam iscitao o Hedonist Audio i vidim da se puca na high end kategoriju kupaca, pa sam iz tog nepristrasnog ugla i prokomentarisao neke od komentara uvazenih clanova Hi Files Foruma. 

  8. 15.02.2020. je bio organizovan dan vinila u music baru Ulica, pa sto mu tamo ne objasnite sta je starije,koka ili jaje.

    Al jbga, predcorona dani, pa se nije smelo izlagati riziku.

    Lakse ja vako.

     

    Nit koga brani, a i  zivo me zabole , al reko da kazem samo.8)

  9. Očigledno da postoji i drugo mišljenje osim ovog koje mi sa strane imamo, kao nepristrasni učesnici, koji se divimo ovakvom majstorstvu... Kažu da je pravi posao kad stekneš respect od domaće publike, jer oni te najbolje poznaju, ko si i šta si. 

     

×
×
  • Create New...