Jump to content


NNN

Članovi
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NNN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ja sam moj kupio 2018 i SACD je a ni covek nije rekao da li je nov ili koriscen potreban.
  2. Ja sam moj kupio 2018, mozda sam se zaneo kada sam stavio nastavak "II" moj je prosto CD-35.
  3. Ja imam CD35II i sve SACD reprodukuje i hibridne i iskljucivo SACD.
  4. Toplo bih preporučio pogledati prema Ayon CDT II ako treba samo transport ili CD35 II ako treba sa DAC-om. Na izlazu lampe, odlično zvuče.
  5. D352 imam jedno 15 godina na "Kućni bioskop" sistemu (Denon AVR+B&W) i moje iskustvo je vrlo pozitivno. Toliko da sam na HiFi sistemu svo ožičenje uzeo od VdH doduše visoke cenovne kategorije.
  6. Da, verovatno ste u pravu. Moj problem sa BluOs-om i NAD-om je što su im instrukcije minimalne, da ne kažem nešto grublje.
  7. Kod NADa je aplikacija samo kao daljinac. I neke bazne funkcije štelovanja. Ima odredjen broj striming servisa, 15-ak. Kada recimo kupim album na Highresaudio mogu da ga skinem direktno u NAD i pojavi se u aplikaciji na PC. Ako recimo hocu neki album sa PC da bacim na NAD onda samo ubacim folder sa albumom u NAD-shared-Music-folder sa albumom i na NADu pritisnem reindex tj obnovim spisak albuma. Ako hocu da menjam tagove, sve preko PC, koristim MP3tag. E sad u biblioteci mogu da biram kako cu da vidim muziku: album, izvodjač, plejlist, folder, pesma, itd. Folder sa RP mogu da vidim samo na spisku foldera, nigde više i kada udjem prazno je. Tj. sistem ga uopšte ne vidi.
  8. Meni se ne vidi u aplikaciji na telefonu, na kompu ga vidim. Ubacio na komp, strimer/server je NAD M50.2 Dopustam da nisam u pravilan folder ubacio. Pažljivije čitanje je uvek korisno. Napravio folder ubacio fajl RP. Sada aplikacija vidi folder RP (medju folderima) ali kaže da je prazan.
  9. NNN

    Amazon shipping

    Oni za svaki disk odvojeno računaju troškove manipulacije i transporta. Pogotovo ako ti diskove ne šalje sam Amazon sa svog lagera nego njihovi partneri.
  10. NNN

    Napojni kabal!

    Da izdrže težinu tela?
  11. Negde krajem osamdesetih žurka kod mog druga u kući i dvorištu. U neko doba dolazi patrola, po pozivu komšiluka, i traži da se razidjemo. Ponudimo ih sendvičima pićem. Oni se smiluju i kažu OK, nastavite ali ako može muzika bez zvučnika. Zvučnici bili Cerwin Vega Obećali smo da ćemo isključiti jedan zvučnik, otišli zadovoljni.
  12. NNN

    Napojni kabal!

    Ne verujem, ja sam uz inostranstva doneo.
×
×
  • Create New...