NNN

Članovi
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About NNN

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NNN

  Zujanje snagaša

  Referentna dijagnostika.
 2. Kod mene su domaći zvučnici, od NN Acoustic.
 3. Super video. Akihabara je više od 40 god. četvrt Tokija u kojoj se prodaje samo elektronika, bilo kakva.
 4. Varijacije su tolike da skoro da nema smisla uporedjivati, osim ako recimo analogno i digitalno izdanje nisu od istog izdavača. I tu je pitanje da li je ili nije "remastered" u pitanju. Je sam recimo kupio japanski UHQCD The Eagles, najvece hitove i uporedio sa standardnim CD, američko izdanje i doživeo "šok života" prilikom uvodnih taktova Hotel California kada se činela pojavila sa suprotnog kanala. Posle toga otpada svako uporedjivanje.
 5. NNN

  Zujanje snagaša

  Ima li razlike tehnicke/zvučne u odnosu na Nordost-ove i dr. slične uredjaje.
 6. Ja sam neke meni drage albume skinuo u "HD" formatu na moj server NAD ali ih imam i na CD/SACD i češće mi se svidja zvuk sa diska mada mnogo češće slušam sa servera.
 7. Shvatam da nije u pitanju razgovor o opstim mogucnostima pomenutih servisa, posto neki od njih daju mogucnost i skidanja muzike, nego o delu njihovih usluga, tj. rentiranju muzike. Moja poenta je da sa takvih servisa preferiram jednu od dve moguce opcije, mada koristim i drugu ponekad. Prijatno slusanje svima.
 8. Ovo su fajlovi ili CD kvaliteta ili vise, idu do DSD128.
 9. U kontekstu slušanja muzike u čemu je razlika? Zamalo, pošto su to takodje striming servisi. Muzika se kupuje i skida sa neta. Drugim rečima, bar nešto ostane kod mene za moje pare.
 10. Zamalo, pošto su to takodje striming servisi. Muzika se kupuje i skida sa neta. Drugim rečima, bar nešto ostane kod mene za moje pare.
 11. Ja bogami preferiram kupovinu muzike, uglavnom highresaudio i ponekad hdtracks.
 12. SSD, HDD, ko šta voli i može/hoće da plati. Moje iskustvo sa nelicenzionim diskovima koje sam kupovao u kokuznim vremenima je vrlo tužno. Uglavnom ili nikakvi meta podaci ili pogrešni ili redosled pesama ne odgovara redosledu podataka i sl. Uglavnom da se to sredi je jedan od dosadnijih poslova kojima mozete da se bavite u slobodno vreme.