Jump to content

NNN

Članovi
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About NNN

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. D352 imam jedno 15 godina na "Kućni bioskop" sistemu (Denon AVR+B&W) i moje iskustvo je vrlo pozitivno. Toliko da sam na HiFi sistemu svo ožičenje uzeo od VdH doduše visoke cenovne kategorije.
 2. Da, verovatno ste u pravu. Moj problem sa BluOs-om i NAD-om je što su im instrukcije minimalne, da ne kažem nešto grublje.
 3. Kod NADa je aplikacija samo kao daljinac. I neke bazne funkcije štelovanja. Ima odredjen broj striming servisa, 15-ak. Kada recimo kupim album na Highresaudio mogu da ga skinem direktno u NAD i pojavi se u aplikaciji na PC. Ako recimo hocu neki album sa PC da bacim na NAD onda samo ubacim folder sa albumom u NAD-shared-Music-folder sa albumom i na NADu pritisnem reindex tj obnovim spisak albuma. Ako hocu da menjam tagove, sve preko PC, koristim MP3tag. E sad u biblioteci mogu da biram kako cu da vidim muziku: album, izvodjač, plejlist, folder, pesma, itd. Folder sa RP mogu da vidim samo na spi
 4. Meni se ne vidi u aplikaciji na telefonu, na kompu ga vidim. Ubacio na komp, strimer/server je NAD M50.2 Dopustam da nisam u pravilan folder ubacio. Pažljivije čitanje je uvek korisno. Napravio folder ubacio fajl RP. Sada aplikacija vidi folder RP (medju folderima) ali kaže da je prazan.
 5. NNN

  Amazon shipping

  Oni za svaki disk odvojeno računaju troškove manipulacije i transporta. Pogotovo ako ti diskove ne šalje sam Amazon sa svog lagera nego njihovi partneri.
 6. NNN

  Napojni kabal!

  Da izdrže težinu tela?
 7. Negde krajem osamdesetih žurka kod mog druga u kući i dvorištu. U neko doba dolazi patrola, po pozivu komšiluka, i traži da se razidjemo. Ponudimo ih sendvičima pićem. Oni se smiluju i kažu OK, nastavite ali ako može muzika bez zvučnika. Zvučnici bili Cerwin Vega Obećali smo da ćemo isključiti jedan zvučnik, otišli zadovoljni.
 8. NNN

  Napojni kabal!

  Ne verujem, ja sam uz inostranstva doneo.
 9. NNN

  Napojni kabal!

  Možda obratiti pažnju na Jenvingovu Supru. Vrlo pristojni napojni kablovi i letve. Već neko vreme ih koristim i u odnosu na masmarket produkciju ima vrlo pozitivnih pomaka u zvuku, pogotovo na glasnijem slušanju. U svakom slučaju kao i sve drugo to je vrlo individualno šta čijem uhu prija.
 10. Koliko ja znam postoje 1-2 para gotovih za prodaju. Pozovite Napijala i pitajte.
 11. Ja slušam Tidal preko NAD M50.2 bez ikakvih VPN. NAD radi na Blu OS softu. Jedino ti je prilikom registracije na Tidal potrebno da udjes iz "prijateljske" drzave.
 12. Eh, Dunlop Systemdek IIX, prvi gramofon od sopstvenog novca. Kupljen negde '89/'90-e. Uplatio preko banke novac u Englesku, poštar ga doneo na vrata :). I još Helius Scorpio ručka. Obradovah se.
 13. NNN

  Zujanje snagaša

  Referentna dijagnostika.
×
×
 • Create New...