Jump to content


Dekson

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dekson

  1. Bio oba dana, slažem se sa komentarima od prošle godine da je nedelja mnogo bolja kako zbog gužve tako i zbog (ne)glasnoće muzike po sobama. Odličan sajam, opšti utisak jako pozitivan. Moglo se čuti jako mnogo izuzetnih uređaja. Svaku sobu sam obišao po nekoliko puta i čuo uredjaje u različitim muzičkim žanrovima sa raznim pesmama. Suzdržao bih se od davanja ocena i kometara jer mi je teško proceniti sistem za tako kratko vreme. Ono što mogu reći, da je bilo za svakog po nešto kako uredjaja tako i predobre muzike. Hvala organizatorima i izlagačima što su nam priredili ovakav događaj.
  2. U poptunosti se slažem sa vama. Naročito poslednjih godina pojavom muzičkih platformi, dobra muzika je dostupna na klik te iz tog razloga sve veći broj dobrih poznavaoca i šarenila, nego ranije.
  3. Hvala svima na odgovorima, dosta ste mi pomogli. Još jedno laičko pitanje da li bi uz neku fleksibilnu minutažu i podela na žanrove imala smisla, ako za tako nešto postoji mogućnost?
  4. Čitao sam po malo iskustva sa ranijih sajmova i pošto vidim da ima jako dobrih i iskusnih komentara, molio bih neke savete kako se ponašati na sajmu i kako ga najbolje iskoristiti. Ranijih godina sam odlazio ali čisto informativno, sada bih hteo malo više da se udubim. Znam da je sve individualno i da smo svi različiti ali ipak Da li postoji neki dobar plan: U smislu da li slušati prvo skuplje ili jeftinije uredjaje? koliko pesama po sistemu da bi se stekao neki utisak? da li i koliko se treba odmarati izmedju slušanja dva sistema? da li se treba vraćati i nekoliko puta? koji sistem čuti na početku dok si odmoran koji kasnije i tako malo u tom smislu ako može neko nešto da kaže. Hvala
  5. Pozdrav svima, U planu je kupovina daca. Našao sam da je ovaj model najtrženiji na Aliju da li ga je neko probao, slušao bilo kakva iskustava bi bila poželjna. https://www.aliexpress.com/item/4000090081514.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.29072e0e5qIuLY Hvala unapred. @Aibo gledao sam Vaš revju na youtubu za Loxije D10, pomenuli ste da nije dobar za jazz. Kako ja najviše slušam taj žanr koji dac u tom cenovnom rangu preporučujete za ovu vrstu muzike. Hvala
  6. Mnoge oblasti hobija su pokrivene, neke se malo više forsiraaju i češće ponavljaju neke redje. Možda bi malo trebalo poraditi na diskofiliji, internet radiju tu ima dosta da se kaže. Kad već predlažemo goste moj predlog bi bio Zoran Modli, čovek je dugo u muzičkim vodama , mnnoge generacije je usmerio u smeru muzike, tehnike i kompjutera. Mislim da bi imao puno toga da kaže. U svakom slučaju svaka emisija i svaki gost je interesantan na svoj način. Jedno veliko bravo za Ščepu, samo tako nastavi.
  7. Jedna od odlika genija, da svoje ogromno znanje i iskustvo, pojednostavi i na duhovit i zanimljiv način prenese slušaocima. Svaka čast za gosta
  8. Pozdrav svima. Poćeo sam sa gledanjem emisija od pre jedno 2 meseca. Odgledao sam možda nekih 60% u početku po redu a kad sam počeo da čitam forum onda sam malo preskakao. Meni kao početniku koji je sistem kupio na blef sve emisije su odlične sa jako zanimljivim i neobičnim ljudima. Puno sam naučio do sada. Malo mi je žao što sam se kasnije priključio pa sam uskraćen za emisije Siniše Rankova. Ako bih morao da izdvojim neke posebne to bi bile emisija sa gospdinom Dušanom Stijepčićem i ceo serijal sa gopodinom Nojkovićem. Najdraži deo svih emisija mi je kad gosti preporučuju muziku za slušanje. Neke parktične stvari i pokazne vežbe bi takodje bile poželjne.Pozdrav za Šćepu i samo tako nastavi.
×
×
  • Create New...