Jump to content


Mosi

Članovi
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mosi

  1. On 11/18/2022 at 9:20 AM, Zvukoljub said:

    TR-Amp i Tradutto su prilično različiti uređaji. Prvi je mobilni headamp/DAC s baterijskim napajanjem, a drugi samostojeći kućni DAC. Tradutto po zvuku šije TR-Ampa u svim disciplinama, ali je preko tri puta skuplji.

    Da, video sam da su različite kategorije. U cenovnom rangu do 1000e koliko sam tražio po internetu manji je broj standalone, samostojećih dac-ova. Uglavnom je kombinacija headampa, dac i šta znam šta još, stvari koje me mnogo nerviraju. 

     

    On 11/18/2022 at 9:47 AM, Dragan Penev said:

    Tr-amp se izgleda više neće praviti, nisam siguran. Možeš proveriti da kontaktiraš Earmen direktno. 

    Ako si razmišljao o Cocktail Audio N15D, javi utiske ako imaš mogućnost da ga isprobaš.

    Izgleda da neće. 

    Javiću se ako bude bilo prilike.

    Razmišljam i o ovom. Jako mi se sviđa.

    https://manunta-audio.com/products/evo-dac-3

     

    Znam da ste pričali o M2Tech i da ima tema na forumu u vezi te firme. Manunta EVO3 Dac prodaju samo na području Italije  i to direktno što znači da bi preko ritejlera - prodavca cena bila poprilično veća. Verujem da ima zainteresovanih koji bi testirali dac što audiofili što hifiles magazin. Izgleda da je skoro izašao dac i nigde ne mogu da nađem recenzije. 

     

    Suma sumarum šta me privlači u socijala kategoriji.

     

    1. M2Tech EVO3 dac

    2. Tradutto

    3. CoctailAudio N15D

  2. 15 hours ago, Dragan Penev said:

    Tako je. 

    Pogledaj Tradutto, možeš se dosta lepo iznenaditi kako taj DAC svira I šta sve pruža. 

    Hvala. Eto, odluka je tu, bilo bi dobro ako postoji mogućnost poslušati dac. Razmišljao sam o ifi zen dac v2 + ifi zen stream kao kombo. Sad zbog preporuke pre bih Tr-amp, Tradutto plus streamer (zbog Tidal streaming servisa) ali koji?, 🤔 ili Coctail Audio N15D.

  3. 21 hours ago, Dragan Penev said:

    Bele zvučnike prave dečaci iz Beograda, sa Ceraka. Miki Auris ih je pozvao da im se pridruže u sistemu. 

    Zvučnici su odlični. Uzeo sam kontakt, kome treba neka mi piše poruku. 

    Hvala na informaciji, izgleda da su momci napravili super uređaj. Zadovoljan sam sa onim što imam, nego razmišljam na glas da bih pre razmišljao o zvučnicima kućne radinosti no brendirana konfekcija pod pretpostavkom da je to niži cenovni rang.

     

    Čudi me da nije bilo interesantnih imena npr. Neat, Spendor, Kii Audio, Cabasse i tako dalje...

  4. Hvala @Denny, sledeći korak je wireless streamer, jer sva muzika se sluša sa Tidal aplikacije ili sa harddiska. Sugestije su dobro došle ako neko želi da pomogne. Mislio sam o uređajima kao ZEN Stream, Bluesound Node nove generacije, Audiolab 6000N, Cambridge Audio CXN V2, cocktailAudio N15.... Ni sa jednim streamerom nisam imao posla niti video kako radi. Prosetacu, ako me ne isteraju, do HiFi radnji po Beogradu da vidim kako sve to funkcioniše. Mogu da bacim pogled na polovne uređaje ili nove pa nešto da platim unapred a ostalo da razložim na par meseci. I trebalo bi da se posluša neki drugi dac, ovaj kineski Khadas Tone 1 je prvi. Da li je bolje imati odvojene uređaje, dac i streamer ili oba u jednom?

×
×
  • Create New...