Jump to content


Mosi

Članovi
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mosi

  1. Mosi

    Šta se sluša ?

    Popečitelji uvek dobrodošli. :)))
  2. Mosi

    Šta se sluša ?

    Hvala za preporuku.
  3. Pozdrav svima, dakle Audio Technica MSR7 3.5mm kabl je otišao. Ako neko ima nekog kabla viška tu sam. Hvala veliko.
  4. Iz mog skromnog hifi ugla i iskustva, jedva čekam.
  5. Ko želi da se priključi u Tidal family paketu ima jedno mesto, koristimo već dugo aplikaciju tako da sve ide najnormalnije.
  6. Lično mi je algoritam Tidal-a pričam o Hifi family paketu, pozitivno iznenađenje jer sam na toliko dobre muzike sasvim slučajno naleteo a da me pri tom nije smorilo. Qobuzz jos nisam probao, ima znatno manju bazu albuma nažalost.
  7. Očigledno je sistem ili deo sistema ograničavajući faktor. Koliko je Qobuzz bolji od Tidal-a na "pristojnom" sistemu u poređenju istog albuma? Koliko je cd plejer bolji ili lošiji od oba navedena striming servisa?
  8. Da, video sam da su različite kategorije. U cenovnom rangu do 1000e koliko sam tražio po internetu manji je broj standalone, samostojećih dac-ova. Uglavnom je kombinacija headampa, dac i šta znam šta još, stvari koje me mnogo nerviraju. Izgleda da neće. Javiću se ako bude bilo prilike. Razmišljam i o ovom. Jako mi se sviđa. https://manunta-audio.com/products/evo-dac-3 Znam da ste pričali o M2Tech i da ima tema na forumu u vezi te firme. Manunta EVO3 Dac prodaju samo na području Italije i to direktno što znači da bi preko ritejlera - prodavca cena bila poprilično veća. Verujem da ima zainteresovanih koji bi testirali dac što audiofili što hifiles magazin. Izgleda da je skoro izašao dac i nigde ne mogu da nađem recenzije. Suma sumarum šta me privlači u socijala kategoriji. 1. M2Tech EVO3 dac 2. Tradutto 3. CoctailAudio N15D
  9. Hvala. Eto, odluka je tu, bilo bi dobro ako postoji mogućnost poslušati dac. Razmišljao sam o ifi zen dac v2 + ifi zen stream kao kombo. Sad zbog preporuke pre bih Tr-amp, Tradutto plus streamer (zbog Tidal streaming servisa) ali koji?, 🤔 ili Coctail Audio N15D.
  10. Nisam znao da je Earmen Aurisova ko-firma ili kako već.
  11. I ja gledam koji dac kao sledeći apgrejd do 500e. A nešto mislim pre bih dao novac domaćem konstruktoru da ima u ponudi do te cene. Ono što ima svedeno je na višu klasu i samim tim i cenovni rang. Mislim, ko će da se bakće pored brdo firmi što zapadnih što kineza.
  12. Hvala na informaciji, izgleda da su momci napravili super uređaj. Zadovoljan sam sa onim što imam, nego razmišljam na glas da bih pre razmišljao o zvučnicima kućne radinosti no brendirana konfekcija pod pretpostavkom da je to niži cenovni rang. Čudi me da nije bilo interesantnih imena npr. Neat, Spendor, Kii Audio, Cabasse i tako dalje...
  13. Jel neko obratio pažnju na Auris bele regalske zvučnike? Meni su zvučali u onoj sobi sasvim pristojno.
  14. Čekao sam 12 godina da odem, otišao, oduševio se. Parter. Svaka reč o utiscima je suvišna jer ne umem da opišem oduševljenje.
  15. Hvala @Denny, sledeći korak je wireless streamer, jer sva muzika se sluša sa Tidal aplikacije ili sa harddiska. Sugestije su dobro došle ako neko želi da pomogne. Mislio sam o uređajima kao ZEN Stream, Bluesound Node nove generacije, Audiolab 6000N, Cambridge Audio CXN V2, cocktailAudio N15.... Ni sa jednim streamerom nisam imao posla niti video kako radi. Prosetacu, ako me ne isteraju, do HiFi radnji po Beogradu da vidim kako sve to funkcioniše. Mogu da bacim pogled na polovne uređaje ili nove pa nešto da platim unapred a ostalo da razložim na par meseci. I trebalo bi da se posluša neki drugi dac, ovaj kineski Khadas Tone 1 je prvi. Da li je bolje imati odvojene uređaje, dac i streamer ili oba u jednom?
  16. Posle tri godine čekanja i informisanja, dom je našao Creek Evolution 2. Ukratko, prezadovoljan sam.
  17. Дисрегард привијоус месиџ.
  18. Ako neko hoće da se priključi Tidal HIFI Family paketu, imamo jedno mesto, plaćamo na 3 meseca. Poruke u inbox, pa se dogovaramo.
  19. Mosi

    Šta se sluša ?

    Preporuka za revolcionarni band, da me slično opusti.
  20. Mosi

    Šta se sluša ?

    KEXP mi je ulepšao život. 😎
  21. Mosi

    Šta se sluša ?

    Hvala @somilenko, jako dugo tražim progresiv alt art rock, ali bez mnogo uspeha da naletim na nešto revolucionarno.
×
×
  • Create New...