Jump to content


HajFajista

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HajFajista's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iz nekog razloga, reply se memorisao Zvucnike sam u originalu cuo sa harmanom hk 630 Dopalo mi se kako radi ! A nisam gadljiv ni da probam sa Nad-om Zexx, hvala na predlogu, razmislicu, meni nemanje poklopca daljinskog ne predstasvlja problem
  2. Pozdrav, https://www.gigatron.rs/pojacala/yamaha_as301_integrisano_pojacalo_srebrna-59101 Da li bi ovakvo nesto odgovaralo ovim zvucnicima? Previdjam li nesto ? Hvala !
  3. Black Coffe, hvala na odgovoru ! Vise sam ciljao na to da mi neko malo pojasni sta treba gadjati u smislu omaza i u smislu max min izlaza sa pojacala, tome nisam vican. Ali svakako informacija koju nisam znao - znaci Nad je tamniji u izlazu po onome sto kazes? Hvala jos jednom !
  4. Nabavih sebi par starih yamaha ns10m studio zvucnika Pa me zanima, idem teorijom da uzmem neko novo jeftino pojacalo u radnji. Medjutim posto nista ne znam o impedansama i stvarima, eo o cemu se radi zvucnici kazu : Power capacity - Program 60w, Max 120w Nominal impedance 8 ohm Sensitivity 90 dB SPL (1w, 1m on axis) Koje pojacalo bi preporucili ? Voleo bih da to bude Yamaha, najjeftiniji rang gledam.. Hvala !
×
×
  • Create New...