Jump to content


nambr1

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

nambr1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Na koje brendove i na sta generalno da ciljam kod zvucnika?
  2. Hvala svima na odgovorima! Sacekacu sa zamenom zvucnika, prvo cu probati par da vidim isplati li se kvalitet/cena. Prvo cu zameniti kablove :D, matori su ko Biblija :D. Btw, iste su duzine, samo je ovaj blizi umotan. Do koje se duzine moze ici sa kablovima? I da, sta je bolje, dvosistemci ili trosistemci sto se tice zvucnika?
  3. Krevet je preko 2m, naravno proporcija na crtezu nije bas tacna.
  4. Da, da, da oznaci + Zvucnici i tv su usmereni ka jastuku. Zvucnik kod TV-a je usaljen oko 2m a onaj na stolu oko 1m. Muziku slusam samo u krevetu, konfiguracija sobe jer takva jer sam u kolicima. Denon je ispod TV-a, plavo su kablovi , ovaj iza kreveta ide preko kanalice. MP3 (320) mi najvise odgovara jer imam mnogo diskografija. Podni mi ne odgovaraju zbog visine. Znaci polovni, za nove ne da Vucic :D. Vredi li menjati sadasnje za MP3, radio i koncerte? Dvosistemci ili trosistemci? Napravi narandžasti 4x2x0.8mm po Father uputstvu. Moze li ovo malo opsirnije, ili neki link? Hvala na odgovorima!
  5. Pozdrav. Imam DENON AVR-X 540BT (http://manuals.denon.com/AVRX540BT/EU/EN/GFNFSYbsjxinov.php), prikacen na HDMI TV-a. Nvidia Shield je prikacen na Denona. Cela prica mi je potrebna kao zamena za djubre zvucnike sa TV-a, slusanje MP3 muzike (rock, jazz, blues ...) i gledanje koncerata sa YT (Shield-a). Na Denonu su prikacena dva Nikola Tesla MS60 koji rade u stereo modu. 1. Da li bih dobio na kvalitetu zvuka ako bih menjao zvucnike? Nije mi potreban glasan zvuk vec cist. Zvucnici nisu cackani koliko znam, samo su menjana vesala. 2. Sta bi mi preporucili od zvucnika, sirotinjska varijanta, ako bih imao razlike u odnosu na MS60?
×
×
  • Create New...