Jump to content


acagas

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

acagas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. acagas

    NAD 3220PE

    Zivim na selu, imam majstora(lokalno) za pojacala/zvucnike ali posto je problem da se nabave neke stvari i urede kako treba ... Neka preporuka majstora?
  2. acagas

    NAD 3220PE

    Postavicu ovde, sta budem uradio kod majstora.
  3. acagas

    NAD 3220PE

    Kutije su male, 50-tak wati. 8" Bass, 4" mid i visokotonac. Pojacalo je placeno 1800 din na starom buljaku pre godinu dana. Odnecu ga na popravku, pa kako bude. Probao sam zvucnik na 8 oma, isti problem.
  4. acagas

    NAD 3220PE

    Od pc-a ide AUX do nad pojacala pa u uher pojacalo. Tako koristim vec godinama. Dal je moguce da za 10 min testiranja pojacalo "crkne" ? Kablovi su svi isti u kutijama i od pojacala do njih kao i aux/cinc kablovi za povezivanje 2 pojacala. Sad sam proverio na uher pojacalu kutije rade najnormalnije(vec nekih pola sata).
  5. acagas

    NAD 3220PE

    Nemam sta drugo da probam, mozda telefon...(?) Na pc-u su povezana 2 pojacala. To pojacalo radi skoro godinu dana povezano na PC-u kao i Uher UA-120 bez problema sve do danas.
  6. acagas

    NAD 3220PE

    Pozdrav, Imam problem sa pojacalom iz naslova. Danas testiram diy kutije na pojacalu i posle nekog vremena zvuk pocinje da se izoblicuje,klipuje kada na racunaru pojacam preko 80 %, i dok sam skontao da se to desava pogorsalo se na 35-40%. Volume na pojacalu nema nikakve veze sa izoblicenjem. Soft Clipping na On od kako je kod mene. Sta moze biti problem?
×
×
  • Create New...