Jump to content


siskons

Novi članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by siskons

  1. Iz tog razloga sam i pitao da li ih neko ima, da bih uporedio pa da izvedem zakljucak, da li su neispravne ili samo sviraju kako se meni ne svidja.
  2. Vrlo moguce, cekam te third party pads pa cu probati, ali ovo nije zvuk koji ocekujem od buds sluski.
  3. Jedino sto sam uspeo na osnovu serijskog je da se registrujem na Sony sajtu, tako da je sigurno njihov, osim ako ih nema vise 😀
  4. 235eur. Nisam reto da kupim sluske za manje nego sto je neka trzisna cena, tipa 50e, pa da se cudim. Soundpeats air 4 pro sam platio 6400din, i one mi mnogo vise "leze" za ono gde ih ja koristim. Mada anc ne radi ni na jednima dobro uz kosilicu za travu 😀
  5. Probano. Doda basa ali nedovoljno. Najlakse bih opisao zvuk kao iz nekih studio monitor zvucnika, sve je precizno i dobro ali nema kick. A meni ne treba to, treba mi disko, da bubnja. Ne ocekujem hifi od bubica, vec podrsku za treninge
  6. Na osnovu sadasnjeg zvuka moj zakljucak je da su neispravne ili falš.
  7. Airtipsove ocekujem ovih dana, silikonske. Default su sundjerasti, najmanji su mi skoro pa taman, ostali su preveliki sa moju usnu supljinu. Probao sam sve moguce vezano za codece, eq, app itd. Nema napretka. Opet naglasavam da sam probao nekoliko drugih slusalica i sve su imale daleko daleko izrazeniji bas cak i na flat podesavanjima u odnosu na max sony kroz "fabricki" app. Postavio sam temu cisto da vidim dal neko ima identicne, pa da ih probam ili ponesem svoje da on proba. Prosto ne verujem da tako treba da zvuce kako ove moje zvuce, i da znam dal da ih reklamiram il da ih prodajem. Ako ovako treba da rade ne trebaju mi.
  8. Skinuo sam to. Sad mi je kasno da se igram. Inace muziku strimujem preko Tidala, ali imam i neke flac-ove pa cemo videti. Fora je u tome sto imam i sluske reda velicine 50e koje daleko bolju dinamiku daju od Sony. Prostor, vokali i detalji su odlicni na Sony, ali mi ne trebaju sluske za takvo koriscenje, vec za teretanu/bajs, a tada slusam muziku koja treba da ima jak kick. Uglavnom rock/hard rock/metal/punk/dance/rap. Sony kao kanta svira tu muziku i ubedjen sam da to tako ne treba.
  9. Koristim ih sa s23u telefonom. Narucio sam ih preko KP od prodavca koji ima nalog od 2010. sa 900 pozitivnih ocena.
  10. Da li neko ima ove slusalice? Stigle su mi pre neki dan i ubedjen sam da su nesipravne, imaju veoma malo basa i ne mogu da verujem da tako treba da sviraju.
  11. Jel moguce da su i serviseri za dekove nestali poput dekova Vijam vec neko vreme servisera za moju Aiwu, XK-S9000. Dek se pali i to je to...Ne mogu se otvoriti vrata, pa ne moze nista ni da se proba. Verujem da se svo remenje raspalo od stajanja, nabavio sam komplet novo sve, ali nema ko da mi to sredi. Ako je neko voljan da se time pozabavi a pri tom je dokazani strucnjak u tom poslu, rado bih to odradio. Imam i CD Sony X505ES, fioka se otvara/zatvara na gurku, a taj cd ima i problem sa D/A konvertorom, pucketa. Konvertor mi nije primarno bitan, mada ako neko ume da to sredi a da to nije preskup zahvat odradio bih i to. 064/2300-501 ili PM Pozdrav!
  12. Pitanje za iskusne servisere...Imam XK-S9000 Aiwu, moja od prvog dana. Gumice su se raspale, nabavio sam set novih, ali mi treba kvalitetan serviser voljan da odradi zamenu gumica i ako treba jos poneceg. Dek stoji vise od 10g al sam resio da ga vratim u zivot. Ako je neko voljan da to odradi, a pri tom zna sta radi voleo bih da mi se javi radi dogovora... Hvala unapred.
×
×
  • Create New...