Jump to content


Waldo00

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Waldo00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

  1. JVC KD-D4 Stereo Cassette Deck https://imgur.com/88hwPdK https://imgur.com/ktj8va4 Luxman K5 Stereo Cassette Deck https://imgur.com/pqtUyqw https://imgur.com/GaRW2zT Automatic Beltdrive DIN 45500 https://imgur.com/glfNMB2 https://imgur.com/fadotu9 DSKD - 200 Stereo Kassetten Deck https://imgur.com/LEzKxgv https://imgur.com/qUjO65e Ei Nikola Tesla Stereo Tuner AS 250 https://imgur.com/invrHBS https://imgur.com/OpX7wGc ST-200 A,/FM Stereo Tjuner sa sintezom frekvencije https://imgur.com/qBJrLnf https://imgur.com/AhmIKTP SP-200 Stereo Predpojacivac i SPS-200 Stereo Pojacivac Snage https://imgur.com/5M25kAx https://imgur.com/y43x3PR Tu je sve, pa pogledajte. Pitajte ako Vas jos nesto zanima, mogu slikati jos nesto ako treba. Samo ako moze pomoc oko ovog gramofona, kako ga ukljuciti u struju i sta dalje, i ove ostali stvari sta vredi sa cim povezivati (na kraju krajeva i prodati/baciti).
  2. https://imgur.com/4mfpBFb https://imgur.com/f8758sd https://imgur.com/Taeqfym Iste su slike samo veca rezolucija, sutra cu okaciti jos koju bolju, i slikacu i od pozadi sta sve imaju od ulaza.
  3. Pozdrav. Nedavno sam pronasao kod kuce gomilu stare tehnike koja se nekada koristila u davno zatvorenom kaficu pa bih zeleo da povezem nesto od toga da vidim da li radi, jedini problem je sto se uopste ne razumum. Ono sto me zapravo interesuje je gramofon, koji je ugradjen u tu policu, imam dosta ploca, zeleo bih da ih preslusam (ma kakav god zvuk proizisao od ovog gramofona), jedan od problema je to sto ne znam na koji od ovih dole uredjaja bih ga povezao, drugi problem je to sto pored R i L prikljucaka za zvuk nisam nasao ni jedan standardni prikljucak za struju, jedino, ako se ne varam, molex zenski ulaz za koji nikad nisam video kabl da ide direktno u struju (opet, kao sto rekoh, ne razumem se)... Ako bi mogao neko da mi objasni kako povezati ovu prasnjavu sklopociju, i preko cega ako je moguce? Valja li ista od ove ostale tehnike? A imam i opciju da povezem gramofon sa CD playerom koji vec imam u sobi koji je prilicno jak, ali opet ne znam dovesti struju u gramofon. Hvala unapred. Automatic Beltdrive DIN 45500 DSKD - 200 Stereo Kassetten Deck Luxman K5 Stereo Cassette Deck ST-200 A,/FM Stereo Tjuner sa sintezom frekvencije JVC KD-D4 Stereo Cassette Deck Ei Nikola Tesla Stereo Tuner AS 250 SP-200 Stereo Predpojacivac SPS-200 Stereo Pojacivac Snage
×
×
  • Create New...