Jump to content


magic

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magic

  1. Mislim da vjerovatno medju vama sigurno mora biti gejmera a mozda i neki rudar ovih kriptovaluta koji bi mi mogao pomoci. Naisao sam na jedan interesantan projekat. Ja malo znam o tome ali mi se cini da ima potencijal zato sto je vezan za e-sportove, cak i sponzorise neke lige najpopularnijih e-sportova. Vise o MGO crypto price na ovom linku . Sad mene zanima da li je to sve prenapuhana prica ili stvarno ima smisla uci malo dublje u sve to? Svaka pomoc mi je dobro dosla. Hvala.
  2. magic

    Vicevi

    Pricaju dva djeda: -Jel mozes ti jos 2 puta? -Mogu, kako ne mogu. -Pa jel ti bolje prvi ili drugi put? -Drugi, nekako mi sladje na jesen.
  3. Pozdrav ljudi. Zanima me nesto ali nisam htio da otvaram novu temu. Kontam da medju vama sigurno mora biti gejmera a mozda i neki rudar ovih kriptovaluta koji bi mi mogao pomoci. Naisao sam na jedan interesantan projekat. Ja malo znam o tome ali mi se cini da ima potencijal zato sto je vezan za e-sportove, cak i sponzorise neke lige. Radi se o MGO crypto price. Sad mene zanima da li je to sve prenapuhana prica ili stvarno ima smisla uci malo dublje u sve to? Svaka pomoc mi je dobro dosla. Hvala.
  4. Trenutno slusam Ramacotija, ali za moje usi uvijek je najbolji Marli.
  5. Kad sam bio mladji nazalost okusao sam se i u kazinu i u sportskoj kladionici. Sad vise nemam toliku zelju za tim ali ipak me vuce da se nekad kladim na e-sportove. Vi ste ovde svi veliki ljubitelji hardvera i racunara pa tako vjerujem da se mnogi od vas razumiju i u e-sportove i kriptovalute. Da li se neko od vas kladi na e-sportove? Da li koristite kriptovalute i kako ih uporedjujete. Ja sam naisao na jedan interesantan projekat, vise o Mobile Go pogledajte https://toplinecomms.com/insights/the-secret-ingredients-of-a-successful-initial-coin-offering-ico-mobilego
  6. Ja sam prezadovoljan forumom i sadrzajem kojim mogu naci. Svaka vam cast stvarno.
  7. Pozdrav. Trebao bih snimati svoj govor u neke svrhe pa me zanima koji mikrofon da kupim i na koji nacin najbolje ukloniti zvuk iz pozadine. Hvala
  8. magic

    Šta se sluša ?

    Ja sam veceras za TBF :D
×
×
  • Create New...