Jump to content


Ognjen96

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Ognjen96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ognjen96

    Anti-teg

    Pa i meni je palo na pamet da stavim nešto od 2-3g na headshell, da se ne bakćem da naručujem nešto. Eventualno da pogledam neki drugi, ne znam ni kako im se kreće cena...
  2. Ognjen96

    Anti-teg

    Tehnics sl 3310. Kaži mi gde može to da se kupi ako znaš
  3. Ognjen96

    Anti-teg

    Kupio sam onu vagicu za merenje težine igle i shvatio da ovaj antiteg na mom gramofonu ne može da ide preko 1.4g. Pošto ova igla zahteva veću težinu, ne znam da li može da se kupi neki drugi anti-teg ili šta se radi u tom slučaju?
  4. Ognjen96

    Pomozite

    Ne dešava se, probao dam CD player. Danas sam slušao gramofon nekih 30 min i nije de dešavalo ono...Ko zna šta je to bilo, testiraću još malo danas, pa javljam. Hvala na savetima!
  5. Ognjen96

    Igle

    Pa koliko je ona, pošto bih tu kupio samo iglu, ona mođe na ovu glavu?
  6. Ognjen96

    Igle

    Mislio sam neku jeftinuju do 60e
  7. Ognjen96

    Pomozite

    Nije ovakva glava, vide se one 4 žice koje povezuju sa ručkom. Igla nije upotrebljavana, ali ne znam da li je možda dijamant oštećen jer je neki čačkao ili tako nešto. Inače, ne znam da li je značajna informacija, ali uvek se na istom zvučniku gubi zvuk, pa da nije možda do zvučnika?
  8. Ognjen96

    Igle

    Pa ja imam glavu ortofon na kojoj je bila OM 10, pa posle nje pro s. E sad, ta glava nije dugo menjana, pa ne znam u kakvom je stanju, pošto posle dužeg vremena krećem da slušam, pa sam mislio da obnovim. Ako je u pitanju AT, tu bih kupio u glavu i iglu. Gramofon je tehnics sl3310
  9. Ognjen96

    Pomozite

    Igla je ortofon pro s, tako nešto, a glava isto ortofon ali ne znam koja, pošto sam samo dobio, nisam ja kupovao. Znam da glava nije menjana, a igla je menjana pre 3 god , ali se tek od skoro aktivno sluša, nije bila mnogo upotrebljavana. Gramofon je tehnics sl 3310, pojačalo sansui au d77x, zvučnici b&w dm320.
  10. Ognjen96

    Igle

    Koju mi od ovih igala preporučujete AT 95E ili Ortofon OM10? Hvala!
  11. Ognjen96

    Pomozite

    Dešava mi se od skoro da kad slušam ploče u nekom trenutku se izgubi jedan kanal, čujem samo sa jednog zvučnika, i onda de posle nekog vremena vrati zvuk sa oba. U čemu može da bude problem? Ja mislim da je nešto sa iglom...Hvala unapred!
  12. @Infidel A je l uvek odredjeni termin, ili se menja svakog meseca?
  13. @ivance95 Je l mozes da mi kazes gde kupujes ploce u Krusevcu?
×
×
  • Create New...