Jump to content


_hypnotic_

Novi članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _hypnotic_

  1. Hvala, samo to mi sve baš daleko, nema nešto bliže gradu? Sećam se nosio sam jednom u Balkansku negde, mada to je bilo pojačalo.
  2. Jel moze neko da napise par dobrih servisa u Beogradu za dekove, ili privatno ljude koji rade ako nemaju servise, probao sam da nadjem neku temu ali nema.
  3. Da, nije ipak samo presnimavanje, ocu i da slusam 😁 imam original kasete i ostalo, tako da u stvari mi je najbitnije slusanje, i to ce biti glavno u odlucivanju za koji, tek onda tehnicke karakteristike za presnimavanje...i ako moze neko da napise gde uopste da gledam oglase sem kp sajta?
  4. Znas sta, vec sam dovoljno zaludjenik za vise stvari nego sto treba, tako da mislim da sam bezbedan sa ovim, mada ima mnogo lepih dekova 😅 ali probacu ipak samo sa jednim, jer ne mogu vise da gledam u ove kasete, moram da ih preslusam i presnimim ponesto, a i uvek sam i hteo da imam ok dek koji radi, otkako su sve mini-linije pocrkale.
  5. Da, pogubio sam se vise sa brojevima, izgleda bas kvalitetan dek, jedino sto sam ja bio fiksirao da bude neki troglavi.
  6. Samo nigde ne mogu da nadjem da Kenwood KX-800 ima direct drive, svuda stoji belt. Edit: nasao sam sad, ova X1 verzija ima DD.
  7. Mislio sam da je i Technics BX606 takav, posto pise napred na poklopcu Digital Servo Quartz Direct Drive.
  8. Uvek sam bio fan analognog zvuka i kaseta, odrastao sam na njima, i najvise sam vezan za to vreme zbog celog duha oko svega, pa jeste malo opasnost sad kad izvadim stare kasete i krenem sve da prebacujem, kad krene sve da se vraca Ali kazem, imam "srecu" da nemam mesta, pa mi je to sigurnosna kocnica, inace vec sad znam prvih 5 koje bi kupio 😂
  9. Uf problem sa internetom pa dupli postovi, ne vidim opciju da obrisem sa mobilnog, pa sredite vi.
  10. I vise si nego pomogao, postacu zaludjenik isto kao i ostali, kad krenem ovako sve da razumevam :)) Imam tendenciju da od svakog hobija napravim opsesiju, ovde je sreca sto jedva imam mesta za jedan dek, a kamoli kolekciju, tako da je to dobro. S obzirom da se nisam nikad mirisao sa Kenwood-om, bice onda 2570, budzet je oko 100-120e, pa ako je to najbolje od svega za te pare, ne moram da gledam dalje, mada da budem iskren bio sam blizi BX606, KX650 i novijem Onkyo 6711 jer su malo tisi u radu od njega, mislim najvise na premotavanje.
  11. Kako se zvanicno reklamira ta funkcija na dekovima, servo quartz ili tako nesto, ako se uopste naglasava? Za sad su mi ovi u uzem izboru - Onkyo 6711 i 2570, Yamaha KX-650, Technics BX606, Akai GX-65MK2, i eventualno Pioneer CT-900S, Sony TC-K670, JVC TD-V562, pa ako neko zna sta bi bilo najbolje od ovoga
  12. Kul, hvala ti, jel auto bias opcija pomaze ako vec nije preporucljivo da se cacka? I da li vazi i dalje da je bolje singl dek, nego dupli, posto nailazim na neke zanimljive duple cak sa pitch kontrolom. Inace imam pojacalo Yamaha A-700, ako je bitno oko slaganja.
  13. Ok, samo kako da znam koji modeli imaju zvezdasti srafcic i jel ima neki pristupacan dek sa rucno podesivim azimutom, ili bilo koji predlog za neki dek za ovo sto mi treba, jedino mi snimanje vise nije bitno.
  14. Jel moze neko da mi preporuci solidan dek za digitalizovanje starih kaseta i slusanje, elektronska muzika iz 90-ih je u pitanju. Neke od opcija su Yamaha KX-650, Denon DRM-800A, Onkyo TA 2750 ili nesto skroz trece. Koji bi bio najrobusniji u smislu da prezivi neke kasete u ne bas najboljem stanju, hvala
×
×
  • Create New...