Jump to content


Lobos

Novi članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lobos

  1. Hvala, znaci svakako bi trebao instalirati OBS program. Da li bi mi nesto ovako zavrsilo posao ? M-audio
  2. Dobro vece drugari, nov sam u ovome i potreban mi je savet oko sledeceg..hteo bi ici live dj mix-samo audio signal, na netu (yt ili gde je free).Ne znam sta mi je tacno potrebno kako bi poslao signal iz svog mixera na Pc i posle dalje na yt. Audio interface usb uredjaj ? hteo bi kupiti polovan do nekih 50e. Znaci video me ne zanima samo audio signal. Svaki savet dobro dosao.Unapred se izvinjavam ako moj post nije gde treba,admini neka premeste ako sam pogresio.
  3. Kupio je JBL LX 44 130e ocuvani vesanje odlicno i kako kaze prezadovoljan. Hvala svima na savetima i predlozima. Moze lock.
  4. Ja sam mu preporucio da je najbolje ako moze da ode do prodavca i uveri se sam kako zvuce..pa nek sam odluci. Ukusi su razliciti naravno,ali mozda je bolje da sakupi jos koji evro 200e je opet malo bolja solucija nego 120. Hvala svima na predlozima i savetima.
  5. Samo da upitam za sebe kakvi su zvucnici ATL Hans Deutsch HD 312 ? Da li je neko sa foruma mozda slusao ovu marku ?
  6. Dali uzeti nesto od ovih jbl-ca : 1. Jbl mk-II 1000, 70e. 2.Jbl XL 1000, 70e. 3.Jbl Lx-44, 110e. 4.Jbl TLX 320-mkII, 60E.
  7. Jbl control one su ok ali bi morao imati uz njih i sub kako bi dobio malo bass-a u sobi. Za Tannoy ne znam.Hvala na savetima.
  8. Pozdrav, pratim ovaj forum duze vremena i super je , potrebna pomoc za drugara oko kupovine zvucnika budzet do 120e. Soba je 17 kvadrata ima pojacalo Pioneer A-X550. Zvucnici polovni jer novima sa ovim budzetom ne moze ni u hodnik proviriti Samo da napomenem da je drugar iz Bijeljine i da bi tamo potrazio po oglasima. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...