Jump to content


Maja Kalas

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maja Kalas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok , hvala puno jos jednom. Objasnili ste mi sve u detalje. Eto sada se moze zakljucati ova tema . Svako dobro !
  2. Soba je 5x4,2 1000 e bi bila neka gornja granica, moze novo i polovno - ako je ocuvano, radi i kvalitetno za taj rang cena.
  3. Ma nema veze , i u svakodnevnici se ponekada susretnem sa slicnim ponasanjem, ali da ne razvijam dalje pricu u tom pravcu. Budzet bi mi za sada bio do 1000e , soba ima 21m2, nema kosina , jedan zid je u staklu. A sto se ploca tice, malo manje od 700, koliko sam cula ima zanimljivih primeraka nije sve ni pregledano.U sustini volim jednostavne stvari. Moj prijatelj ima Wienna Accustic ceo sistem ( valjda), a ime sam zapamtila po ciframa, da se coveku zavrti u glavi. Pretpostavila sam da mi pola od tih stvari i ne treba , zato sam i postavila onakvo pitanje.mozda neuko, ali to je za sada moj maksimum u poznavanju tematike.
  4. Ova poslednja slika, to je ta kombinacija preamp + snagaš, kako ste naveli?
  5. Nazalost nije, neko je drugi to razgrabio. I ovo sto sam navela jedva se spasilo. Stvari su mi jasnije sada. Hvala Vam na iscrpnom objasnjenju i razumevanju !!!
  6. Kako kome....forum za to i služi, zar ne?
  7. Ja cu jos i batine da dobijem ovde ....au....ok , slika je tu da bih plasticnije postavila pitanje, ok?
  8. Nadam se da sam skapirala, u sustini mene je potrebno pojacalo koje nije razdvojeno, laicki govoreci, na preamp + snagaš? Time bih pojednostavila celu pricu.
  9. Ne razumem, cemu ovolika neumesni komentari, nisam naslednik nicega pa ni sistema od 50.000 e , samo zelim ako je to ikako mogu da dobijem pomoc i informacije. Ne znam gde je zapelo.....
  10. Naim? Nemam jos uvek sistem, a budzet bih formirala u zavisnosti od eventualno vasih preporuka.
  11. Cemu sluzi komponenta na dnu sa druge fotografije i komponente naznacene brojevima na prvoj fotografiji....
  12. Pre svega želim sve da vas pozdravim i izrazim veliko zadovoljstvo što sam ovde !! Ono što me najviše ,,muči" jeste sama definicija komponenti, tj interesuje me čemu šta služi. Nasledila sam od oca mnoštvo ploča ( omiljena Suncokreti , Bora dao lično i personalno ), pa je dosao red da iste malo i aktiviram. Budzet polako formiram, bez želje da kupim nešto što mi kao početniku nije potrebno. Nadam se da ćete mi pomoći u tome. Okačiću i dve fotografije sa interneta na kojima se nalaze komponente koje ne znam čemu služe ( ok, znam samo za pojačalo ). Nadam se da nisam promašila temu i rubriku na forumu. Hvala vam unapred !!!
×
×
  • Create New...