Jump to content


hertz

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

535 profile views

hertz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dobio sam ultimatum da ubrzo nesto kupim, a i zbog posla necu stici da mnogo isprobavam zvucnike. Bas sam kratak sa vremenom. Jos jedno razmisljanje... S obzirom da je prva kupovina, da li bi bilo pametnije uzeti nesto sto cu lako prodati ukoliko za neko vreme shvatim da zelim nesto drugo? Mislim na zvucnike poput JBL... Denon PMA-880R ili Yamaha AX-596 sa gramofonom, je l cuo neko ovu kombinaciju?
  2. Taktika sa nedostupnim basovoma je skroz dobra! Listajuci oglase, meni je utisak bio da ce problematicnije biti pojacalo, zbog koncepta daljinac+pristojan phono. Ako to resim, lakse bih se setao sa tim komadom u potrazi za zvucnicima nego obrnuto. Ako odem da cujem zvucnike, verujem da prodavci imaju neko pojacalo za probu, al pitanje je koliko ce to imati veze sa nekim mojim potencijalnim pojacalom. Zacaran krug, sta je starije, kokoska ili jaje?
  3. Soba je 4x5m. Na meniju za slusanje je svasta - od Dylan-a, Edith Piaff, preko Judas Priest do Madone. Mozda bi zgodniji bili podnostojeci zvucnici, jer nemamo stalke a ni neke stamene komade namestaja na koje bismo ih posadili.
  4. Hvala Vam Ziko na podrsci i lepim zeljama!
  5. Najpre pozdrav svima od novajlije na forumu! Ovako stoje stvari: Zena trudna. Ne trazi lubenice van sezone, ali hoce da slusa gramofon! Srecom, volim tehniku pa mi ova njena zelja skroz prija, osim sto ce uticati na budzet koji je vec poprilicno istanjen... Za sada imamo Technics SL-D212 gramofon, a ono oko cega mi treba vasa pomoc su pojacalo i zvucnici. Uslov za pojacalo je da ima mogucnost daljinskog upravljanja (sa originalnim ili unverzalnim) - skakacu da joj okrenem plocu, ali ne moram bas i da podesavam glasnocu ili menjam ulaz. Gledao sam po oglasima svasta, citao forum, pa mi je prva zelja Denon PMA-980R. - ima li nekog na forumu ko bi hteo da otudji svoj Denon ili nesto slicno sto odgovara opisu (daljinski + lepo opsluzuje gramofon)? Znam da nije najsrecniji uslov, ali trazim najbolje resenje. - preporuka za neke zvucnike koji bi se lepo slagali sa njim? (oko 150 €) - misljenja o Denon PMA-880R i Yamaha AX-596 i koji bi im zvucnici prijali? Hvala unapred na angazovanju.
×
×
  • Create New...