Jump to content


DobriDiv

Članovi
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DobriDiv

  1. @Kuršum kad mognes ako mognes .. opusteno snaso sam se za sad sa nekim kucevnim zicama koje sam naso.
  2. Nisam pregledao kondenzatore u skretnicama ali sviraju super...ne znam dal da diram?
  3. Sony pojacalo je TA-F235R inace neverovatno dobro se sklopilo sa vecim kutijama koje imam Yamaha NS-160 prosto ga je milina slusati te kutije i ovo pojacalo zajedno. Juce sam povezao stare 4ohm nemacke ISOPHON trosistemce model Studiokompaktbox i sviraju odlicno paravi studijski monitorski vintage zvuk. Basevi su 7incha. Inace nije DIN konektor jer su studio model...zabice imaju pozadi sa oprugom. Nisam menjao kondenzatora ni u jednom ni u drugom paru kutija premda bi trebalo mozda buduci da su visokotonci malo glasniji nego sto sam navikao.
  4. Povezao danas Isophon kutije ... sviraju super.
  5. Nisam mogo da zavucem glavu pozadi da vidim jer je zarobljeno pod teretom ostalih komponenti... komplikovano mi bilo da izvlacim pa sam pogledao na netu
  6. Tako pise na netu u specifikacijama.... U pitanju je Sony TA-F235R
  7. Dakle moci ce da ih potera ovaj moj Sony cim pise minimum 4ohm. Super
  8. Sad sam nasao za moje pojacalo podatak: Speaker load impedance: 4Ω (minimum) Dakle ono moze da potera 4 omske kutije?
  9. Pozdrav... kojim pojacalom poterati 4 omske kutije. Pitam jer su vecina tranzistoaca na 8-16 oma.... pa i moja pojacala koja imam u kuci. Da li su vintage 4 omske predvidjene za lampase....? Vi koji imate lampase napisite mi da li oni uobicajeno imaju 4 omski izlaz. Ako neko moze da preporuci neke modele tranzistorskih pojacala koja mogu da teraju 4omske kutije. Hvala!
  10. ko ih sljivi kad ne prave rezervne delove.... spremicemo nun chake pa sta bude
  11. imam neko pakovanje 5 komada tih kapica pa sam stavio privremeno jer sam dobio tjuner bez tockica
  12. Skinuo sam tviter i ne znam uopste da li je ovaj zvucnik izvorno projektovan da bud visokotonac? ima poveliki magnet...
  13. Aha pa na KP mu pishe Beograd pa sam se zabagovo
  14. Kontao sam da je jeftino to... na sta si mislio kad si reko blizu ti je? Mogu i klemama da nastavim kabl na kabl a mogu i da zalemim ....videcu.
  15. Gde si nasao fotku tweetera?
  16. Mali ekran na laptopu ...a kao skrolovo sam ...kako je promaklo ko zna. Hvala u svakom slucaju Inace ostajem pri tome da net nije ko sto je bio... pola stvari nestalo.
  17. Super to cu da kupim cim pre... Ovaj Majstor ima strava sprave na oglasima... Jel to neki clan foruma takodje?
  18. Pa gde iskopa ovo...ja se ubi po netu danadjem model originalnih tweetera...i nisam uspeo...samo neki baja prodavao manual na ebay za 12e. Hvala puno!!! Potrazicu ima li tweetera ovih negde za kupiti. Inace google mi je sumnjiv zadnjih godinu dana ...nesto sto sam ranije nalazio za tren sada se mucim sat dva i na kraju ne nadjem...da li to istice hosting nekih starih dobrih stranica i foruma ili oni zavrcu ventil dostupnosti infformacija ?
  19. Sto se woofera tice u odlicnom su stanju sto se vidi na fotkama ...pozadi je neko skinuo konektore za kabl to bi voleo da vratim. Evo na kraju jedne slike kako je bilo original sto se tice konektora za kabl......slika je sa neta ostale su od mojih zvucnika
  20. Sto se tice tvitera evo slike oni su neki Maeden japanski. Vidi se i whizzer cone na slici uslikao sam makro. Zasad su oni i bice dok ne nadjem neke yamahine da vidim kako rade pa koji budu bolji ostace. Nesto mi intuicija govori da bi oni soft dome sa crnom kuglicom koja se vidi lepo radili videcemo. Imam mogucnost da kupim sa eBay pa kad skupim neki extra money ....
×
×
  • Create New...