Jump to content


Bogdan2017

Članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bogdan2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Videh sad da ima i dosta blize meni,Nis.. Videcu da odem sto pre.
  2. @Krca44 Ma u pravu si videcu da odem do Bg-u da probam sad cim mi se ukaze prilika. Jel imas predlog neki? Na to sam i mislio,zurka na gajbi.
  3. Nijedna od ova 3? Nisam mislio da ih koristim za Hi-Fi ali mi je bas jako bitan. Jel imas predlog neki?
  4. Pozdrav ljudi,kakav je ovaj zvučnik u naslovu,naime koristio bih par u kombinaciji sa pojacalom Martin Wisman Ulg 800,najbitnije su mi niske frekvencije,hteo sam da uzmem Behringer B215xl,ali mi je recno da su baš slabi sa niskim. Ili je bolje možda da uzmem nešto ovako: https://www.kupujemprodajem.com/Limit-15-trosistemske-56971828-oglas.htm?filter_id=176640742 https://www.kupujemprodajem.com/Eminence-Kappa-15-a-PSD-2002-kao-NOVO-57012151-oglas.htm?filter_id=176640742 Pisao sam i u Oktobru,prošle godine,ali morao sam da izdvojim novac za nešto drugo,tako da od toga nine ispalo ništa... Budžet je u dalje do 350e. Izvinjavam se na dužem postu,ako je moguće,bilo bi dobro da brzo odlučim,pošto malo žurim sa kupovinom.
  5. Koje in-ear slušalice za 40 evra? Bilo bi pogodno da su plastične/metalne a ne silikonske,ali nije obavezno.
  6. Treba mu nešto veće,ovo he malo baš. Kakav je Sony XB7?
  7. Hoće brat da kupi zvučnik koji košta do 250e,ono što je bitno je da podrzava bluetooth konekciju i da naravno ima aux kabal da može da se poveže sa tv-om. Od frekvencija najbitniji mu je bas,a naravno mislim na zvučnike tipa LG FH6 samo jeftinije,tako nešto. Šta preporučujete? Pozdrav
  8. Jel nije problem da mi moderatori pojasne oko menjanja naslova i editovanja posta,izvinjavam se stvarno,ali evo vec 1h trazim i nikako da nadjem...
  9. Skupio sam neku lovu,a i prodao sam telefon,tako da mi je sad budzet 350 evra,pa mislim da ce biti vise opcija
  10. Pff,ne mogu nikako da odem najbliza radnja mi je na 2h,a naravno ds necu na max odmah,to sam ukapirao
  11. @Krca44 Puštao bih samo preko kompa,eventualno telefona,hvala na savetima,e sad malo ću teže probati to kad kupujem zvučnike pošto ću verovatno naručiti preko neta,a ne lično u prodavnici.
  12. Uf ovo košta skoro kolko sam ja hteo da izdvojim samo za zvučnik...
×
×
  • Create New...