Jump to content


audiofix

Novi članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

audiofix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Možda je previše stručna priča pa se slušaoci nisu pronašli ali meni kao serviseru ehhh...ja sam uživao.
  2. Hvala na savetu javljam se kad pripremim uredjaj za podesavanje.Pozdrav
  3. U Šidu sam,kondezatori nisu problem doduše trebaće mi neko vreme da to odradim jer neke imam a neke ne .I u kom delu uredjaja da promenim kondezatore.Danas sam radio napajanje za strari Soundcraftov mikser iz 90" koji je imao bolje kondezatore nego kondezatori koje sam spremio da ih zamenim ,samo su dva kondezatora u fantom napajanju izdahnula sve ostalo je ok.
  4. Potrebna mi je pomoć u vidu saveta(podešavanje bez specijalne merne rf to jest vf merne opreme ,ako je to uopšte moguće) ili adesa servisa koji je kadar da podesi to jest kalibrise radio prijemnik .Inace serviser sam audio opreme duže od 30 god ali u oblasti niskih frekfencija nemam niti jedan uredjaj koji prelazi audio opseg.Servisno upustvo imam ali zahteva se specijalna merna oprema koju nemam,nisam sujetan rado cu platiti nesto sto ne mogu uraditi, volim da slušam radio i žao mi je da uredjaj ne ostvrai svoj pun potencijal.Tuner radi sve u svemu nije lose ali mislim da moze bolje a i posle tolikih godima upotrebe verovatno je razdešen.Mogu uštedeti vreme(a i novac )da pomenjam kondezatore dal u napajanju ili u ostatku uredjaja)ali sve po dogovoru.
  5. Meni se licno emisija svidela,veliki pozdrav i autoru i Tomi.Llicno sa stanovista audiofila i servisera moram se sloziti sa Tominim stavom ali naravno svako se postavi spram svojih mogucnosti.
  6. Odlicna emisija jako mi se svideo sagovornik g.Zoran je stvarno slusalac muzike ,sto i nije cudno s obzirom na njegov zivotni put i profesionalno opredeljenje.Uzivao sam slusajuci .
  7. Uzivao sam slusajuci Gordana u mnogo cemu se slazem sa njegovim misljenjem ali kad je spomenuo "Elektro pionir"e to me je kupilo skroz
  8. Odlican sagovornik,poznavalac,elokventan i sto mi se posbno svidja muzicar za velikim iskustvom,uzivao sam u emisiji
  9. Meni licno se emisija svidela,mislim da je Zeljko bio dobar gost kao i Nebojsa iz predhodne emisije od obojice se moglo cuti dosta dobrih i upotrebljivih informacija pogotovo od Nebojse.Pohvaljujem(to jest pozdravljam) Scepana za trud i jedva cekam sledeceg gosta .
  10. Odlicna emisija sa Petrom,uzivao sam u svakom minutu,super je kontrolisao recnik sve dok ga je strast nije povukla ,sto i nije neka mana (bar po meni).Interesuje me da li neko jos ima iskustva sa Schumann-ovim rezonatorom jer izgleda da nije skupo za napraviti samo, na inostranim forumima i po njihovim iskustvima vise ima uticaja na digitalni izvor zvuka a ja licno vise slusam ploce .
  11. Scepane svaka cast uzivao sam u svakoj emisiji i moram se sloziti sa Peterom iz Zrenjanina,neko mi se svidi vise,neko manje ali nikad ne bih bih omalovazavao necije znanje,rad i ono naj vaznije iskustvo.Aleksandar je rekao mnogo bitnih stvari za jednog samograditelja hi fi opreme,naravno, onome ko je hteo slusati .Inace ja sam onaj sedi lik sa plocama koji ti se javio na poslednjem sajmu na Dorcol platzu.Jos jednom samo napred i sve najbolje.
×
×
  • Create New...