Jump to content


Nabukodonosor

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nabukodonosor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Pozdrav svima. Imam Denon X2000 AV risiver i radio je do juce super, ali je naprasno aktivni subwoofer poceo dosta slabije da se cuje. Kao da ga je neko smanjio na 20-30%. Probao sam taj vufer na drugom risiveru, radi normalno. Takodje sam probao drugi woofer na mom risiveru i isto radi slabo. Vratio sam risiver na fabricka podesavanja, ali nije pomoglo. Probao sam i drugi kabl. Kapiram da ne zna niko dok ga ne otvori, ali jel ima neko ideju mozda sta bi okvirno moglo da bude problem?
  2. Pozdrav drugari. Imam JBL SUB200/230 i stvarno radi ekstra, tu nema greške. Osim...kad ne radi baš bez greške. Naime, čuju se neki čudni zvuci, kao krčanje neko, neka mešavina između krčanja i šuštanja. I to se čuje čak i bez signalnog kabla, znači samo uključen u struju. tako da može da se odbaci kao uzrok sve vezano za signal, pojačalo, risiver itd. Negde sam čitao da može da ima veze sa utičnicama pa sam probao i na drugima, ali isto, ili slično. Što je najgore, problem dođe i ode. A još čudnije je, drugar ima isti risiver, i ima isti problem, samo mnogo više se čuje kod njega, bukvalno kao frižider ili zamrzivač kada radi. Jel ima neko ideju šta može da bude u pitanju?
  3. Nema njegov SBB stb opticke izlaze. Ovaj gore je neki mnogo bolji.
  4. Pozdrav svima. Pitam za drugara. On bi hteo da napravi neki koliko toliko kucni bioskop, ali nema AVR. Ima 48" LED tv, Sony, ima opticke izlaze na njemu, za ostalo ne znam. Takodje ima SBB kablovsku i njihov STB i Genius wooden 5.1 zvucnike. Moje tj. njegovo pitanje je, koji je najbezbolniji, tj. najjeftiniji nacin da dobije 5.1 zvuk na ovim zvucnicima sa SBB-a a da ne kupuje AVR, ili can i nove zvucnike? Kao sto znate ili ne znate SBB STB ima samo HDMI izlaz.
  5. Da slucajno neko nema semu za ovaj Y kabl? Vidim na netu da se cak pominje da idu dva otpornika. Cisto da nesto ne zajebem.
  6. Taj sam. Trebalo mi jedno 10 sekundi da desifrujem ovu cirilicu. Pa imam oba sub-a jos uvek. A drugar je kupio isti JBL kao ja, pa njemu treba ovaj kabl, pa sam resio i ja uz njega da napravim jedan. Hvala @stoN_Cold
  7. Hvala! Aj jos jedno pitanje, kad si vec tu. Gde kupiti onaj shield za kablove, kao na slici dole? Ne znam kako se na nasem to zove.
  8. Pozdrav svima. Hteo bih da napravim Y RCA kabl za aktivni subwoofer. Subwoofer je 200W jak, konkretno u pitanju je JBL 200/230. Zanima me koji kabl mi preporucujete. Hvala.
×
×
  • Create New...