Jump to content


rocky55

Članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rocky55

  1. rocky55

    Omiljene serije

    Ovo pogledati drži pažnju dosta akcije sexa mada ponekad zasmeta previše nasilnih scena uradjeno po Australiskom filmu http://www.imdb.com/title/tt5574490/ A evo još jedne interesantne priče ljudi sa margine nije nešto originalna ali je zanimljiva i povremeno napeta http://www.imdb.com/title/tt5011816/
  2. rocky55

    Omiljene serije

    Ovo pogledati drži pažnju dosta akcije sexa mada ponekad zasmeta previše nasilnih scena uradjeno po Australiskom filmu http://www.imdb.com/title/tt5574490/
  3. Moj ti je savet da uzmeš Monitor audio koji su odlični detaljni i odgovaraju ti po veličini slušao sam ih kod druga i super sviraju.
  4. Kupovina polovnog HI FI pojačala je ista kao i kupovina polovnog automobila . Odnosno kupac mora da računa na neka ulaganja u polovan uredjaj zato ga i dobija po povoljnoj ceni osim toga imaj te u vidu da ima razlike na Made in Japan i Made in China što se tiče dugotrajnosti delova. Za te JBL koje si ti kupio kupi bilo koje pojačalo jače snage što znači da ima bar preko 10 kila a ta bižuterija što si naveo harmani zaboravi to je više za neke kućne bioskope , uzmi neki Sony Denon ili najbolje Yamahu iz 90 ih pa ćeš se uveriti.
  5. rocky55

    Mission 702

    Uzimaj te zvučnike uz to pojačalo ima da sviraju za sve pare. Nemožeš da pogrešiš ako su očuvane i nemotani driveri isplati se za 100 evra naravno ponudi 80 evra možda ih dobiješ za taj novac pošto je u toj ceni velika konkurencija na oglasima. Naravno da imaju jači bas i treba tako kad su u pitanju manje kutije. Mission je inače poznat po odličnim driverima koje sam proizvodi a naročito ima dobre visokotonce. EVO linka šta drugi kažu za ove kutije. http://www.audioreview.com/cat/speakers/floorstanding-speakers/mission/702/prd_120152_1594crx.aspx
  6. Pa nije to malo a i treba da ih čuješ a ne ovako napamet a i ne kupuješ auto pa sad za 85 evra kao koliki je raspon i ne znam koji su driveri i td.
  7. JAMO POWER 266RMS POWER 150 WATTAMUSIC POWER 200 WATTAFREQ. RANGE 40 -20.000 HzIMPENDANCE 8 OMA Ovo je iz hrvatske sa Njuškala tip traži 170 evra tako da ti je ovo kod nas mnogo povoljno ako nisu krpljene
  8. ja sam našao da se radi o nekim kablovima kojim treba zameniti mesta fabrički pdf file sa slikom šta treba da se uradi. 2011-05-29_014802_nad_c520_sb.pdf
  9. Čitam ovde svakojake komentare vezano za zvuk ali jedno prosto pitanje, ako prebacujete na hard diskove muziku pa vam hard disk jednog dana crkne šta se onda dešava sa svim tim ripovima i td. Mora svako od vas da zna da svaki hard disk ima vek trajanja od 5 do 7 godina i onda počinje da zeza i polako da umire.
  10. kolko ja znam kurs je bio 1 prema 3 znači može biti samo 1200 dem
  11. rocky55

    Omiljene serije

    Evo nešto novo dešava se 80 ih eksperiment CIA u malom američkom gradiću, mistično, napeto, originalni scenario,muzika naravno iz 80 ih, obavezno gledati . 2 sezona kreće od oktobra. Stranger Things http://www.imdb.com/title/tt4574334/
  12. Evo ovde http://www.belielektronik.rs/
  13. To su kutije koje imaju ogroman bas u smislu nisu za jako slušanje nisu nešto bile skupe svojevremeno kod nas se vrti neki par koji je bio prvo u Kruševcu pa u Kragujevcu pa je sad u Kraljevu . Svi ga prodaju jer ne mogu da utišaju ogroman bas tako da bi trebalo čuti pre kupovine i to malo glasnije.Mislim da za te pare mogu bolje kutije da se kupe na oglasima.
  14. rocky55

    Šta se sluša ?

    extra ko voli laganica blues i John Mayall produkcija
  15. rocky55

    Omiljene serije

    POWER http://www.imdb.com/title/tt3281796/ obavezno pogledati zanimljiva priča zaplet svaka sezona sve napetija i komplikovanija za glavne glumce. Odlična muzika u svakoj epizodi , full sex skoro u svakoj epizodi zgodne ribe jedino su previše brutalna ubistva surova i realistična. U toku je 4 sezona.
  16. rocky55

    Omiljene serije

    Ovo se ne propušta, Otkida kako je dobra. http://abc.go.com/shows/designated-survivor
  17. Prodaj te MK 1000 i kupi neke bolje kutije za frontove koji su najvažniji naprimer LX 700 da ih upariš sa LX300 pa ćeš videti šta je zvuk. Što se tiče risivera nije loš taj Denon ali obrati pažnju na neki Onkyo ili Harman Kardon za 150 evra može da sse nadje brutalna sprava.
  18. cuje se, sve kako treba, ne daje nikakav zvuk ????????????????
  19. AudioPlus Stražilovska 23 Novi Sad, Srbija Tel. 021 66 11 302
  20. upravo za to služi da se spoji equilajzer ili predpojačalo . Inače ova serija risivera je fenommenalno ocenjena i ako imaš priliku kupuj ako je cena do 130 evra isplati se ako ima daljinski ako ne onda 100 evra je plafon pošto je original daljinski 30 evra.
  21. Ovaj koji je na yutube pojma nema naime da je spojio risiver na tv video bi da je skala za jačinu adekvatna pojačavanju odnosno kada dodje na volumen 70% što on pokazuje kao max skala dodje na ispod polovine skale odnosno oko 50% na ekranu kasnije kada se volumen pomera dolazi do mnogo bržeg pojačanja zvuka. Nije tačno to što priča jer volumen svakog Onkyo risivera ide do 100 % ali u softweru ili meniju podešavanja postoji mogućnost da se ograniči jačina preko koje risiver neće raditi odnosno isključuje se automatski. Prema tome Onkyo risiveri su sofisticirani uredjaji koji sa baš tako i napravljeni da ne dolazi do izobličenja zvuka prilikom pojačavanja jer svi znamo da što se više pojačava pojačalo dolazi do sve većeg izobličavanja zvuka.
×
×
  • Create New...