Jump to content


brainles

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

brainles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ja sam nedavno uzeo baš sa tog sajta (dynamicsounds) adapter za nekih 30ak funti. Jeste malo skupo, ali je i auto dosta specifičan. Mislim da je za renoe, astre, itd jeftinije, a viđam i kod nas po oglasima.U svakom slučaju vredi uložiti novac.
  2. Pozdrav! Ovo mi je prvi post na forumu. Koristim već par godina ipod klasik 80 GB. Veoma sam zadovoljan zvukom (preko seinheiser hd1 slušam), i po meni vrlo bitna stvar, jako su lepo organizovani albumi. (Uglavnom slušam muziku po albumima). Međutim, imam i iphone, koji mi je sinhronizovan sa itunes, i problem je kad god hoću da stavljam/skidam muziku sa ipoda, nastane karambol. Tražim neko rešenje da lakše prebacujem muziku na ipod, bez itunesa ali izgleda da su ili skupa, ili isto tako nepraktična. Moje pitanje je da li postoji neki player sa sličnim "user friendly" interfejsom, ali na koji se samo "nabaca" muzika, kad ga win prepozna kao fleš. (Sa slikama albuma, plejlistama..)
  3. Ja nisam bio siguran da li da kupim smart tv, da li je vredno tih dodatnih para i da li zglavan android tv box može da radi taj posao. Kupio sam UHD LG od 43" i smart je, ali OS je neki fabrički LG-ev, nije android. Moj zaključak posle par meseci korišćenja je da apsolutno treba uzeti smart tv.(Naročito sa onim žiroskop daljinskim.) Žao mi je jedino što za taj Lg-ev operativni sistem nema baš puno aplikacija. Paralelno samnom je drugar uzeo android tv box sa kodijem, čupa kosu svaki dan, sve je to danas radi, sutra ne. Uređaj ok, ali aplikacije su strašno nepouzdane i spore. PS- PC je PC, TV je TV. Mislim da te varijante PC u dnevnoj sobi povezan na tv, tastatura i miš na stočiću za kafu nemaju smisla.
×
×
  • Create New...