Jump to content


Level3

Članovi
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Level3

  1. Dva slobodna mesta za Tidal family.
  2. Ja kad sam video cenu gramofona odmah sam krenuo sa djuskanjem. Sledece godine pojacajte te cene i ljudi ce verujem djuskati na sajmu. 🙂
  3. Sajam super kao i uvek. Pitanje za distributere, zar je tesko postaviti nekoliko difuzora, apsorbera ili bilo kakve druge zvucne izolacije. Jedino se Savo potrudio.
  4. Level3

    Goodbye MQA?

    MQA is Bad For Music. Here's Why. https://www.linn.co.uk/blog/mqa-is-bad-for-music-heres-why?fbclid=IwAR126LNFAqR5RU2-I-WcIqonxkB6WvglVZkFQLD4nyCDx-NQsdTkZ4bAtiE
  5. Ortofon 2m bronza kosta 380 evra. Trenutno je 20% popust u Koratu. Ja sam prošle nedelje uzeo 2m Blue za Rega 1.
  6. Na jesen pravac Hi-Files Show pa nek zakupe prostor i udri po domaćici.
  7. Ako neko ide, ima slobodno mesto u kolima i vraca se isti dan za BG ja sam raspolozen da podelimo troskove benzina. Jel ima sanse da se pojave Acoustic Invader, Soulines i N.N.Acoustics?
  8. Jel postoji organizovani prevoz iz BG? Ne bi da vozim, pre bi da pijuckam vince.
  9. Drz se Scepane. Brz oporavak ti zelim.
  10. Sa normalnim budzetom mogao bi da se denes po X YU i sire. Scepane salji racun.
  11. Milina je slusati domace konstruktore, i zato jos jednom cestitam na radio emisiji. Lepo je znati da postoje, da imaju homemade hifi komponente na prodaju, ali na zalost tu se sve zavrsava. Da bi se nesto prodalo mora se i prezentovati 2-3X u toku godine (Solaja koliko znam jedini uspevao u tome). Nenad Napijalo obecava, jer izgleda da ima bookshelf zvucnik sa pristupacnom cenom. Posto autor emisije i Nenad tvrde da su KSN zvucnici u rangu mnogo skupljih zvucnika, mislim da bi to trebalo dokazati na delu jednim slusnim testom. Rado bi dao za kvalitetan zvucnik 800-1000 eura i ustedeo 500-1000 eura (taman za posten DAC). Posto sam odavno u potrazi za bookshelf monitorima, za slusanje muzike i video post-produkciju, ja bi licno voleo da cujem KSN zvucnike uporedo sa: Proac tablette 10, Spendor A1, Kef R300, ATC SCM11, Dynaudio Excite X14, Harbeth Monitor P3ESR, Dali Rubicon 2, Neat, PMC, B&W CM6... Naravno, ne moraju svi pomenuti, ali bar 2-3 izvikana brenda uporediti sa novim KSN, pa da ga cujemo na delu uz neku ne preskupu amplifikaciju i izvor zvuka.
  12. Na tu cenu treba uracunati spediciju koja se placa dhl-u i koja iznosi oko 4-5k dinara. Carina u 99% slucajeva trazi izvod iz banke, posto jako retko (skoro nikad) prolazi prica o uzorku i ceni od 50$. No ja bih ipak Chord el. Bice valjda prilike uporedti sa dac brendomanijom.
  13. Cestitke, da te dobro i muzikalno posluzi. Shenzenaudio imate i na Amazonu gde su oko 100$ jeftiniji sa uracunatom postarinom. Kad se usvira bilo bi dobro uporediti sa nekim brendiranim dacom.
  14. Bilo bi dobro napraviti jednu prezentaciju i sa komercijalnim zvucnicima. Šaraj malo, sat, ovde, sat onde.
  15. 1/2 sata dobre muzike uz Trafomatik, Viking zvucnike i Dragon dac.
  16. Sve cestitke organizatoru i izlagacima. Bilo mi je zadovoljstvo cuti toliko brendova na jednom mestu. Moj mali doprinos ovom izuzetnom dogadjaju. Snimano sa Canon 5D Mark 3. Nadam se da cu i sledece godine imati vremena da ovekovecim Hi-Files Show, ali sa nekim dobrim eksternim mikrofonom. Posto je snimano iz ruke ne zamerite sto se malo drmucka kamera, a vremena za stabilizaciju u post-produkciji nisam imao. Imam jos dva-tri snimka, ako stignem vecers kacim.
  17. Upravo procitah tuznu vest na FB stranici, Supreme-Analog Custom audiophile shop. Bad luck, During transport with DHL,damage has occurred, Supreme-Analog reference tonearm Tangenta will not be premiered at Capital audiofest, We apologize to everyone.
  18. Za dobrim konjem prasina se dize, znaci emisija uspela
  19. Uživao sam slušajući Mićuna. Imao sam čast da 2011. snimim atmosferu u klubu Ptica.
  20. GH5 uspesno prosao Low Light test, i bogme zadao konkurenciji domaci zadatak. Snimano u Podgorici - Citygroove
  21. Ima li nade za demonstraciju u BG ili NS? Da i mi obicno smrtnici cujemo AI.
  22. Vidim na FB pojavile su se slike novog snagasa.
  23. Metabones Speed Booster jeste adapter. Koristi se za tela koja imaju mali senzor, Mirrorless Micro Four kako bi se povecao maksimalan otvor blende i time iskoristila puna sirina Full Frame objektiva.
  24. Panasonic GH5 + Metabones Malisa je stigao proslog meseca. Utisci zadovoljavajuci. Trenutno je jedini problem sto Premiere i ostali editori ne podrzavaju (baguje) njegov mov 10bit codec. Adobe je obecao do kraja juna da ce ispeglati stvar. Prvi test snimljen na putu Beograd - Vrsac i okolina Vrsca:
×
×
  • Create New...