Jump to content


bocacu

Članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bocacu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. U ocuvanom stanju, ponude na pm
  2. hvala microfarad, znaci preporuka od marantza do 200e je pm80 mkII...
  3. 80mkII ne vidim po oglasima nigde dok 80 ima koja je razlika u kvalitetu. koliko sam razumeo kvalitet zvuka bolji na pm 80 nego na 7001 i pm 64mkII. I ne znam cenu okvirnu za pm80mkII ako prelazi 220 nista od toga
  4. hvala zek, razmisljam u tom pravcu ali ne znam sta je bolje 64 80 ili mozda neki 7001 i slicno... neko ko ima iskustva?
  5. Da ne otvaram drugu temu, kao sto rekoh uzeo marantza pm43 za neko vreme slusanja dok ne budem u mogucnosti da uzmem jace i bolje napomenuo sam da mi odgovara zvuk znam da ima i bolje ali nisam cuo do sada nesto sto bi mi leglo kao marantz. Znaci potrebna pomoc oko preporuke za nekog marantza od 200-220 e. dosta sam citao i harman kardonu da su dobri ali nisam imao prilike da cujem ni jedan. Ako moze pomoc sta da odaberem...
  6. Nema vise ni jedno misljenje
  7. @Technicssss, valjda je ovaj service fabricki merodavan ako jeste a treba da jeste onda ce to raditi stabilno na sredjoj jacini sto mi je i dovoljno.
  8. @Technicssss lepe slike ali specifikacije mi ne deluju tacno ili se odnosi na nesto drugo. evo skinuo sam original service manual i slikao par slika specifikacija. ima li ko sada iz iskustva da mi kaze da li ce se istrpeti pojacalo i zvucnici na 50 posto jacine maksimalno.
  9. @ techniccs, u tome i jeste stvar napomenuo sam da nema nikakvih oznaka na kutijama sem da su drajveri i skretnica philipsovi, jos nemam odgovor dal ce ovo jedno sa drugim da sljaka bez problema neki period bar...
  10. kod mene je i sony 740 i marantz p43 iskukao sam za probu, slusam marantza i bas se primecuje razlika u cistoci zvuka cak je i bas puno osetljiviji i to sa najtisim zvukom. dileme nemam vise koji mi zvuk prija ostaje dilema samo da li ce podneti zvucnike koji su sredina 70 ih, bas su matori ali su slusni fenomenalno. na pojacalu nema oznaku da podrzava 4 oma na netu ima. https://www.hifiengine.com/manual_library/marantz/pm-43.shtml na kutiji zvucnika ne pise koje su jacine otvorio sam ih i nasao za bas i srednje oznaku na samim drajverima visoke nisam pogledao, ako ne gresim bas je 4 oma a srednji? AD 80601 W4 50W RUBER CERAMIC, srednji- AD 5061 SQ8 80W. imam samo dilemu oko podudaranja pojacala i zvucnika slusace se do pola jacine nema potrebe za vise. planiram jaceg marantza ali dok ne ispadne nesto sto mi je dostupno za probu ne bih da dajem veci novac na ne vidjeno, ovaj pm 43 mi se nudi za 70e. hvala za pomoc do sada i nadam se da ce te mi za ovu delimu dati odgovor, sta da odlucim.
  11. scepan bg, nije mi nudio niko nista vidim da je po oglasima 250 i pitam da li je realna cena za taj model. danas sam probao pm43 po specifikacijama je 55w po kanalu i od probanih sony yamaha akai duala i marantza najvise mi se dopada taj zvuk. na njemu ne pise da podrzava 4oma na nekim spec na netu pise 4-16 deluje mi slabasno lagano ali zvuk...kao sto sam napomenuo zvucnici su philips 100 sinusa na 4 oma.
  12. sta mislite o pm 7001 malo mu je jaca cena vredi li..
×
×
  • Create New...