Jump to content


AlexBgd

Članovi
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About AlexBgd

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

1,268 profile views
 1. Ja sam prosto oduševljen tjunerom na svom Rotel risiveru, tako da bih ti preporučio da uzmeš u obzir i neki Rotelov tjuner, možda https://www.kupujemprodajem.com/audio/tjuneri/rotel-rt-935ax/oglas/99766004?filter_id=729372195 https://www.kupujemprodajem.com/audio/tjuneri/rotel-rt-845bx/oglas/98619242?filter_id=729372195 ili nešto skuplje https://www.kupujemprodajem.com/audio/tjuneri/rotel-tjuner-rt-961-rds/oglas/98957341?filter_id=729372195
 2. Komplikovano je sve to oko garancije, ja sam, suštinski, gledano sa ekonomske strane, zagovornik malo korišćenih stvari. Takođe, kupovinom istih, mogu se izbeći svi pomenuti problemi. "He Who Dares, Wins..." Derek Edvard Troter
 3. @Nixie Jbg...sve se nadam da nekako mogu zaje*m sistem, pokušavajući da izbegnem neminovno, ali nauka je to. U svakom slučaju, Thanks.
 4. Hteo bih da nekako povežem dva pojačala na jedne zvučnike, tako da rade naizmenično nezavisno jedno od drugog, kao na skici. E sad, pitanje za iskusnije, da li je to uopšte izvodljivo, da nešto ne zaje*em prilikom eksperimentisanja. Hvala unapred.
 5. Nole, Nole... Sećam se vrlo dobro cele ekipe sa Partizana, Božović, Toške, Vidojko, Relja Dulić, Lalić, Marko Nešić. Vidojka je mogao da pobedi samo pimplanjem.
 6. Pa, kako bi se igrao tenis da je Zemlja okrugla
 7. Ovo je suština. Srećko, argumentima se ništa ne postiže, jer se time ništa ne dokazuje. Daću Vam primer iz tenisa, jer znam da obožavate Noleta, ja mogu da Vam argumentujem da je porodica Đoković, zajedno sa Novakom jedna prevara, ali to Vas neće ubediti u suprotno, jer imate svoja ubeđenja i lična iskustva.
 8. Sve se ja slažem sa Vama, ovo jeste to mesto, ali šta mislite kako treba da se oseća, i šta bi trebalo da zaključi nezavisni čitalac kada čita potpuno suprotne tvrdnje jedne iste stvari iz oblasti u koju se on ne razume? Hoću da kažem da bi, zbog drugih članova na forumu rasprave trebalo da budu malo više konstruktivnije. To je moje zapažanje.
 9. Nisam saglasan. Naprotiv. Srećko, bogami, retko ko može da Vam parira.
 10. Dok ne kupim neki Harbeth nema podvlačenja crte. Zato ih i ne kupujem
 11. Srećko, nema tu bojazni, znate kako se u narodu kaže, žuti žutuju, crveni putuju
 12. Ukoliko je izvor neki PC, laptop... ja bih prvo upgrajdovao sistem sa nekim dobrim externim DAC-om, pa tek kasnije razmatrao promenu pojačala ili zvučnika, naravno ukoliko se ne javi neko poboljšanje u zvuku. Drugi upgrade, za malo para bi mogla da bude zamena polipropilenskih kondezatora skretnice zvučnika http://www.kanibal.co.rs/products.php?sgr=11091000. Znam da zvuči kao neki horor film, ali poboljšanje može da bude značajno.
 13. Teško da ćeš to dobiti Dynaudiom.
 14. Ne znam za Nad 306, a ni za HK familiju, ali od Nad-a sam imao C720BEE, C320, C350, C352, C316, C326, i mogu da potvrdim da je Nad C350 odlično pojačalo, upareni tada sa Tannoy MX3.
×
×
 • Create New...