Jump to content


RobinHood

Članovi
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

813 profile views

RobinHood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. tanoj kongdom dvanaest je najgori tanoj koji sam u zivotu cuo. prvo razocaranje. Slusao sam ih kod poznanika sa menli nonoblokovima i predpojacavacem. Sviralo je ko malo bolji tranzistor. Razocaravajuce. Tek kad se malo pojaca to ima nekog smisla. Traze ocigledno veliku sobu. Pratim malo trziste i gorum. Vidim ko ih kupi brzo ih se otarasi i salje dalje. Svaki brend izgleda ima po neki promasaj, Kod tanoja je to izgleda kinf=gdom dvanaest Steta
  2. Ja sto sam pratio na netu za hiljadarku evica nema sta da se trazi u jbl sintezis seriji. Najmanje kosta 4312E a on je preko dve hiljadarke dolara nov. Ne gine ti polovno i li da malo mnogo vise odresis kesu.
  3. a posto je spotifaj za premijum korisnike?
  4. Mislim da si zakasnio. CD je forma koja umire. Po mom sudu, bacaš pare. Dac i komp i bog da te vidi. Ako voliš da omot čitaš iz ruke, onda gramofon.
  5. Ništa mi se taj Kef nije svideo. Cuo u Plejeru onda. Dosta je sve to sterilno zvucalo i to sa Arkamom. Mislim da mu paše neko još mutnije zučeće pojačalo Maranc i slično. Još mi ga puštali sa duplo skupljim pojačalom. Zlo i naopako. Živo me zanima sa ćim ga slušsju ovi sto ga testiraju i pišu revije pa se onako oduševljavaju. Još aktivni za 2i kusur hiljade evra, pošto je onaj mali Dinaudio Xeo? To mi solidnije deluje.
  6. izvor zvuka je neobicno vazan i ni blizu konstataciji od samo da radi posao.
  7. Pošto je taj gramofonski predpojačivač? Pošto je dak?
  8. Ako nije problem malo opširnije o 61. Koje pojačalo, koji izvor? Kablovi? Hvala.
  9. Meni bi ibilo logično da neko od ljudi koji su ih slušali plate ako su kako kaže gox co do OO. Zaključujem da nije tako ipak.Meni liči da su super urađene ovako po slikama..
  10. Brate, svaka tebi cast. Posle onolikog pljuvanja i mazanja tvojeg imena i licnosti u onoj drugoj temi, ti se vratis ko da nista nije bilo? Stvarno mi nisi jasan, i da je istina sto su o tebi pisali i da nije. Kako uspevas?
  11. Necu da pametujem ali, bogca ti, cemu sub ako se ne cuje?
  12. Zasto ne odneses u servis?
×
×
  • Create New...