Jump to content


Nebojša

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Nebojša's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pozdrav svima, pošto vidim da je Technicssss veliki poznavalac Onkyo zvučnika, hteo sam da pitam za mišljenje o modelu Onkyo sc 585, u pitanju su podnostojece kutije, razmišljam se da ih kupim.. Inače imam Braun l710 zvučnike, odlične, ne bih ih menjao, uparene sa Akai 1030l risiverom, al me uhvatila želja da probam-čujem još nešto, pošto sam nov u tim vodama, mislio sam nešto sa malo dubljim, izraženijim basom, za povremeni izlet u elektronsku muziku. Razmišljao sam o nekim basreflex zvučnicima, al mi između ostalog zapao i ovaj Onkyo za oko. Cena 100 evra. https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/onkyo-transmisionline-audiofilske-z-kutije-sc-585/oglas/94404968?filter_id=667267740 Da li bi dobio nešto sa ovim modelom, mislim, da ne zvuči lošije od Brauna. Naravno, otišao bi da ih čujem, al reko, da pitam vredi li ići.. Hvala unapred.
  2. E hvala ti puno, ubih se tražeći, pomislio sam da nije nešto domaće čim je nijedan servis ne prepoznaje, kad ono stvarno! Stvarno najbolji forum za ove teme! Veeliki pozdrav!
  3. Da li neko zna koja je ova klasična kompozicija iz rts špice za reklame. Malo su je ubrzali, nijedan online servis (shazam, itd..) nije uspeo da je prepozna..
  4. Хвала за помоћ, и ја сам видео да се помиње Симјановић као композитор зоотеке али не знам да ли је и шпица његова, та музика ми је већ тада била позната, једино ако је коришћена нека његова ранија композиција. Динамична, бржа ствар са главном темом сличним звуком фруле или звиждука. Ако је он заиста компоновао шпицу или је то нека друга домаћа ствар онда ми је јасно зашто је никако не могу наћи..
  5. To je i jeste problem što nema nigde ni emisije, odnosno kviza, ni te špice, niko da postavi na youtube, a poznata je stvar. Sve što sam hteo da pronađem sam uspeo, svaki instrumental, a slušam ih dosta, al ovo ne mogu da pronađem nikako. Glavna melodija je otprilike neki zvuk sličan fruli ili zvižduku kao u Magic Fly od Space ili deo iz The Eve Of The War od Jeff Wayne..
  6. Pozdrav svima, da li neko zna koja je muzika, instrumentalna poznata stvar, išla u špici (uvodna ili odjavna, ne znam sigurno) kviza zooteka, vodio je Nenad Nenadović. Probao sam sve da je nađem, znam delimično i melodiju ali bezuspešno. Problem je što nigde nema te emisije na internetu, tad bi lako našao. Hvala puno unapred!
×
×
  • Create New...