Jump to content


loshmy

Članovi
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by loshmy

  1. Ima li neko ideju gde mogu da nabavim CD Louis The last king of the Balkans? Na groove land su me zavlacili mesec dana i na kraju mi vracaju pare. Na jos par sajtova sam proverio, niko ga nema na lageru. Da nema neko od forumasa ovaj CD, pa da se dogovaramo?
  2. Ja sam problem resio tako sto sam kontaktirao Slobu BM, a on je player odneo nekom svom serviseru koji je to uspesno sanirao. Neka sitnica je bila u pitanju i cd player i dalje besprekorno radi.
  3. https://nova.rs/kultura/umrla-vladana-markovic/
  4. loshmy

    Kakav oglas!?

    Kupis u Norveskoj i zaradis brzinskih 1000 eur. Cak su i fotografije sa tog sajta
  5. loshmy

    Kakav oglas!?

    Ili ako neko vise voli mint, skuplje su od novih za tricavih 460 eur
  6. loshmy

    Kakav oglas!?

    Ex demo na popustu od cak 130 eur
  7. Neverovatan muzicar, imao sam priliku da ga slusam uzivo. Nezaboravno iskustvo...
  8. Hvala puno na informacijama i razmeni iskustva. Veliki pozdrav misso
  9. Sad sam proverio, meni je zamenjen samo jedan SMD elektrolitski kondenzator i sada radi odlicno. Nadam se da vise nece praviti nikakve probleme.
  10. A sta je tebi zamenjeno u servisu i sta znaci da bude non stop ukljucen u naponu? Da ne iskljucujem na glavnom prekidacu vec da bude na standby?
  11. Hvala puno na linku, video sam i ja to. Player juce preuzet od zastupnika koji ga je uspesno servisirao. U pitanju je bila neka sitnica, neki deo koji je bio nestabilan termicki i on je izazivao taj problem, sta god to znacilo...
  12. Sve sam probao i definitivno nema veze da li zagrejan ili ne, to se izgleda slucajno pogodilo. Jednostavno se muci da ucita disk, ali kad ga ucita sve je normalno, kao da nikakav problem nije postojao.
  13. Posle duzeg vremena, ociscen laser i podmazan mehanizam ali to nije resilo problem. Izgleda da mora ceo mehanizam da se menja. Ima li neko predlog gde nabaviti originalni deo?
  14. Znaci to je to, hvala puno, bolje da pitam nego da nesto pogresim
  15. Imas li sliku te sipkice, neku sa neta nebitno, cisto da vidim sta je to tacno?
  16. Hvala na savetu, bacam se na posao za vikend sto se tice ciscenja. Nego, juce i danas sam drzao cd player ukljucen pola sata pre nego sto sam ubacio cd i ucitao ga je odmah, oba puta. Tek mi sad nista nije jasno
  17. Ma ako bude laser rado bih kupio originalni, samo gde? Kupio bih nov laser, ne bih kupovao player I skidao laser sa njega, jedino ako bas ne budem morao.
  18. Hvala na odgovoru. Prosto mi je neverovatno da je otisao laser, cd player je bas malo koriscen. Probacu ciscenje, ako ne upali videcu da potrazim laser, mada ne znam ima li smisla ganjati originalni Sanyo laser ili kuptiti kineza za 10 dolara.
  19. Pozdrav za sve forumase! Od skoro imam problem sa cd player-om Primare cd32 koji je do pre nekih dva meseca besprekorno radio (star je nepune tri godine I jako je malo koriscen). Naime, nece Iz prvog puta da ucita cd, nekad iz drugog treceg puta, a nekad iz destog, dvadesetog puta. Kada konacno ucita cd, onda svaki sledeci cita bez problema I tako moze u nedogled (svi diskovi su originalni, nisu rezani). Nakon iskljucivanja I ponovnog ukljucivanja, opet se desava isto, nece iz prvog puta da ucita cd. ima li neko ideju sta bi moglo da bude? Hvala unapred!
  20. Izgleda da je imao dva Primare-a
  21. Gospodin je dobio i prvu pozitivnu ocenu
×
×
  • Create New...