Jump to content


4tunate

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

4tunate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. I dalje mi nije jasna logika kako, 260 w inputa i 150 w outputa na 8 oma, predpostavljam da na 4 oma ima 200 i kusur.
  2. Hvala vam na odgovorima, drugari. DA, malo sam zbunjen i raspitao sam se jos, izgleda da je previse star za tu cenu sto i nije neki problem kad covek zeli nesto. Medjutim momenat da nesto crkne posle mesec ili pola godine a da nemogu da nabavim SanKen e za njega i Trio Kenwood koji su teski za nalazenje u Evropi, verovatno bih pukao kao oblanda Drugo samo pojacalo je u Strpcu i nemogu ga cuti. Tako da verovatno razum preovladava https://www.kupujemprodajem.com/Kenwood-KA-1100D-31658450-oglas.htm?filter_id=
  3. Drugari jel' moguce da niko nikakv odgovor nema za ovu temu ?
  4. Pozdrav svima, ovo mi je prvi post. Na pragu sam da kupim ovo pojacalo. http://www.hifiengine.com/manual_library/kenwood/ka-1100d.shtml Ima li neko iskustvo sa istim, uopste dal' neko moze da mi kaze nesto o Kenwood pojacalima. Nesto sto mi nestima sa ciframa je da ono izbacuje 2x 150 na 8oma a ukupna potrosnja pojacala deklarisana na kucistu je 260w dal' je to moguce ili ja jednostavno ne znam. Hvala i pozdrav svima.
×
×
  • Create New...