Jump to content


Arpad

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arpad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Arpad

    Sta kupiti?

    posto sam skontao da za veliku prostoriju i to sto zelim da slusam treba mnogo vise para nego sto sam mislio,a zelim novo onda sam se odlucio za manju prostoriju od 16m2 kupim bookselfove . Ogranicio sam se na rock i metal muziku posto to uglavnom slusam i danas sam u 4audio dobio preporuke za jbl ili bose. Odlucio sam se za jbl230 studio,posto sam i to skontao da iako imam para za skuplje zvucnike ,moram toliko izdojiti i za ostatak sistema. Cuo sam ih na nekom od Rega pojacalu koje je dosta kvalitetno i skupo sto mi je covek i rekao da nema smisla takvo pojacalo kaciti na te zvucnike ali sve u svemu meni se zvuk dopao. Mislim da ce raditi posao ti zvucnici,barem dok ne udjem malo dublje u svet hifija. E sad sledeca stavka je neko pojacalo , HK jeste kompatibilno sa jbl ali mi je rekao da su te serije nove kao hk3770 smesne i da se njih klonim, osim ako nadjem polovnog HK990 ako sam dobro zapamtio. Sta vi mislite koje pojacalo bi bila dobra kombinacija sa jblom?
  2. Arpad

    Sta kupiti?

    Novo,moram novo posto te classic jbl serije 4306,4307 ili l100polovne necu naci. Poseticu Sretenovic prodajno mesto pa da vidim za jbl syntesis sta ima u ponudi i koliko para.
  3. Arpad

    Sta kupiti?

    Kolega je pomenuo da za vecu prostoriju idi podnostojeci zvucnici,meni se vise svidjaju oni vintage bookself kao npr jbl serije 43.. ili kao l100 classic verzija ili sl.Podnostojeci su mi nekako fancy uski a dugacki :D. Ima jedan prodaje jbl l100kao novi na kupujem prodajem,dugo stoji taj oglas,da li je skupo ili je sumnjivog kvaliteta ne znam...
  4. Arpad

    Sta kupiti?

    Da za kutije do 1000e,preko pc za pocetak,a kasnije gramofon. Gledacu da uzmem integralca koji koliko sam skontao u sebi sadrzi dobar DAC i koji ima ulaz za gramofon ako bih kasnije presao na ploce.
  5. Arpad

    Sta kupiti?

    Prvo bih uzeo kutije. Trenutno imam blizu 1000e. Ne znam koliko je pametno polovno uzimati posto se ne razumem u opremu da ne bi bilo to nesto budzeno... Nigde se ne zurim sto se sistema tice,do zime planiram kupiti integralac i kablove i kompletirati. Ekipu nemam da vodim sa sobom tako da bih morao ici sam... u Julu dolazim u Srbiju pa bih mogao posetiti neku od prodajnih kuca. Mozete li mi preporuciti neku u bg ili ns
  6. Vec neko vreme razmisljam o kupovini nekog hifi sistema. Bitan mi je kvalitet gde mogu svski detalj da cujem. Slusam raznu vrstu muzike od dance,trance,rock i najvise metal. Znaci treba mi nesto sto ce da gura sve. Prostorija u kojoj bih stavio zvucnike mi je dnevni boravak oko 45m2. Gledam po netu sve i svasta,jedni pisu ovo,jedni ono... Ne znam ni kako se kupuju zvucnici,da li otici u neku prodavnicu i.poneti muziku sto boljeg kvaliteta sa sobom pa tamo isprobati?
×
×
  • Create New...