Jump to content


dule91

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dule91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zanimljiv predlog.Dobro su ocuvani ovi zvucnici.Pa i ja bih rekao da je to neka optimalna cifra za kutije,jer obzirom da zivim u stanu akcenat bacam vise na kvalitet nego na snagu,tako da cu se potruditi da u tom cenovnom rangu pronadjem najbolje resenje.Hvala puno na dosadasnjim odgovorima.
  2. Nekih 25 kvadrata otprilike.Citao sam da to pojacalo ima 60W na 8 oma a 80W na 4 oma.Sada su na njega povezani Ei zvucnici od hsr-140 ali nije to to,verovatno je to do zvucnika,srednjetonac se previse cuje dok se visokotonac slabije cuje,a ti zvucnici su na 4 oma.
  3. Pozdrav svima, Posto sam od skoro u hi-fi svetu,hteo bih da pitam sledece,naime pri odabiru zvucnih kutija,sta treba gledati,tj. kakav odnos ona dva broja izrazenih u Hz treba traziti da bi se dobio sto kvalitetniji,dinamicniji zvuk,koliki broj decibela je najbolji,kao i da li je bolje traziti zvucnike od 4,6 ili 8 oma u pogledu kvaliteta zvuka?Da napomenem da slusam italodisco muziku.Svaki savet je dobrodosao.Hvala!
  4. Posedujem ove zvucne kutije,i imam problem sa njima.Naime,srednjetonac je suvise glasan,za razliku od visokotonca koji se dosta slabije cuje.Da li je problem u skretnici ili u necem drugom,posto kutije nisu nikad otvarane niti popravljane?
×
×
  • Create New...