Jump to content


SavoBg

Novi članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SavoBg

  1. SavoBg

    Foobar2000

    Foobar je svakako jedan od najboljih audio aplikacija, ali moja ToOoOpLa preporuka svima je AIMP 3ka sa DFX plugom koji su Rusi napravili posebno bas za Aimp. Ko ga je proucio malo vise zna sigurno da mu nema pandama....
  2. Imam do 7h da zavrsim prevod user manuala za Siemens a danas je D-day...inace obozavam da gubim san. Popio sam kofu kafe... Bacam se na korekciju za tacno nedelju dana, rado bih odmah ali se klimaju stolice u firmi pa prpa malo iskreno....ali cim prodje ova prokletinja cepam ja to brzo...no worries, korektno?
  3. Evoooo peglam ga uveliko, necu da spavam a kamoli jedem, pre ovoga stvarno nisam imao obaveza...........xd
  4. Haahahaa hoću druže, vidim da ti prekipelo i ovom ortaku što gotivi mačke, zbog njega sam se i ponudio jer je odmah reply-ovao na neko moje pitanje. Dobri ljudi...ima i sajt da bude dobar makar Išao line po line iz početka. Ali, (kao da sam nešto pametno i pisao ) hahahaaaha, objasnio si! Bravo!
  5. Ništa ja zeznuo nisam, 17 godina popravljam kompove i da kucnem u plastiku ni jedan nisam "zeznuo"....kad već treba da objasnim: Sony u njihovoj mudrosti je promenio ime modela na sajtu, kad sam ja tražio uputstvo Google nije bio šta je danas pa je njegov engine izbacio ćorak. Sad posle ... godina našao je da je HCD-S300 neki admin ili ko već u Japanu promenio HCD u DAV i prikazao page....tako da pročitajte moj post gore (isto ovo samo krace) pre nego što postujete kritike....posebno ti druže Arnage, umesto da si postovao dok mi nije palo napamet rešenje ti si našao da pametuješ sad....loš fazon. Ovaj čovek je barem prvo ponudio pomoć pa onda napisao ovo.
  6. Sony HCD-S300 ali izgleda da sam ti trošio vreme uzalud na cemu se izvinjavam...Evo nasao sam iz prve i to bas PDF kako spojiti sa kompom.. Fazon je bio da ga ne nalazi pod tim modelom nego umesto HCD on ga je preimenovao u DAV...dakle DAV-S300 i zato ga nisam našao onaj put. Izvini jos jednom stoN_Cold...izasao si mi u pomoc a greska je bila kod mene....pardon bro I puno hvala! hookup_pc.pdf
  7. Sony HCD-S300 ali izgleda da sam ti trošio vreme uzalud na cemu se izvinjavam...Evo nasao sam iz prve i to bas PDF kako spojiti sa kompom.. Fazon je bio da ga ne nalazi pod tim modelom nego umesto HCD on ga je preimenovao u DAV...dakle DAV-S300 i zato ga nisam našao onaj put. Izvini jos jednom stoN_Cold...izasao si mi u pomoc a greska je bila kod mene....pardon bro I puno hvala! hookup_pc.pdf
  8. E pa ne pitah a kazem ti po profesiji sam IT, ako treba pomoc malo skripta da se sredi nije mi tesko...Poz
  9. Ajaoo ljudi gde ih vadite sve? Za komp Altek, za kucu Panasonic I ja sam sre'an k'o kuče ha
  10. Pozdrav svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka...naravno niko ne prica o vrsti muzike vec o sound-u! Da kazem ocigledno, ime mi je Savo...sa O I iz Bg-a sam. Slusam I pravim elektroniku, izdat sam artist I etooo... Please enjoy you're trip!
  11. Bas sam se zaleteo sa pricom...E jesam nov ali sam audiofil tako da dolazim sigurnoooo...samo sto sam malo datum omanuo....hahaha no worries, next time!
  12. Nalalost bro ovaj model je povucen pre nekog vremena a "procesljao" sam net veruj mi. Nasao sam onaj standardni PDF Quick Tour I to je to...iako doduse mogao bih opet da bacim pogled. Mogu i da ti slikam back panel naravno ako te ne opterecujem sad bas...hvala na reply-u
  13. Ahahahahaahahaaa stoN_Cold...izgleda da sam se izleteo malo....hahaha kralju
  14. Pozdrav ljudi! Imam Sony-jev AV sistem sa 5.1 ozvucenjem I kad okrenem glavnu jedinicu, na back panelu ima maaali milion ulaza. E sad, ja se bavim kompovima tako da imam kablova za gotovo svaku namenu tako da predlazite slobodno oko kablova koji bi bili dobri Obicno sam kacio sve sisteme sa onim standardnim kablom koji ima dva chincha na jednom a na drugom kraju standardni 3.5 audio in, kao svake slushke sto imaju. Kada i uspem da nabodem bukvalno neku kombinaciju iza najvise sto sam uspeo sa tim kablom je da rade 4 od 6 zvucnika. 3 satelita i bas. Video sam da imaju iza i ulazi kao PS/2 I ja imam kabl koji ide tu a na drugoj strani je chinch zuti npr. Molim Vas dajte savet kako da povezem to da PUCAA sve, hvala svakom na pomoci unapred.
  15. Pozdrav svima audiofilima Ja sam očigledno nov ovde ali pošto se bavim kompovima član sam na toliko domain-a da koristim već godinama LastPass da mi pamti usere i passove....pa mozete da zamislite. Evo iskren kompliment dizajnerima i moderatorima, sajt je odlično urađen, jasna navigacija, lepa grafika na sajtu a posebno bi izdvojio onaj deo gde svaki member ima kao svoju mini FB stranicu. Vidi se trud i to se poštuje pa u to ime, živeli PozZ!
×
×
  • Create New...