Jump to content


boskos

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by boskos

  1. Prodajem moje trianglice, brown maple boja. Odlican sve-u-jedan sistem. Aplikacija za mob je super, nije nijednom zabagovala. Sve kao novo. Fiskalni racun, u garanciji do 18.03.2024, kupljeno u BGD. 500e
  2. Evo ja da se javim jer je bilo komentara kako se otvaraju teme a niko nista ne pazari... odlucio sam se za menjanje sistema i uzeo m33. ja zadovoljan!
  3. Stiglo novo. Uzeo i Sumiko Olimpiju da osvezim Torensa. tidal zvuci super, sledece nedelje kada montiram Olimpiju radimo poredjenja mqaja i vinila :D
  4. Tek mi je sada indekairao hdd, pomislio sam da i to ne radi o.O striming na aktivne zvucnike radi bez problema i bas je simpa displej. da li neko zna, moze li m33 da tera dva pasivna i u isto vreme jedan aktivni? Ista muzika na 2+1. Koristio sam dosta jamahin musiccast i B&O aplikacije. Kada ih uporedim sa Bluos aplikacijom - jamaha najbolja!
  5. Znam da je jedan testni primerak zavrsio u Srbiji pa bih zamolio tu osobu da mi se javi na pp. lalelala jesi zakazao slusanje u BGu?
  6. Naravno, to cu i uraditi samo pitam da li ima neko ideju sta se desava. Ako je nesto softverski zasto bih ga vracao u radnju.
  7. Samo da se javim, stigao je m33, ali... izgleda da na mom primerku ne radi desni kanal. levi pucketa konstantno, ne znam o cemu se radi. Prikazuje da je desni kanal -128 stepeni dok se muzika uopste ne cuje na drugom kanalu. vidim u prospektu da je optimalna temp levog i desnog kanala 45/46. ima li neko ideju sta da se radi?
  8. One thing that the M33 does do in the analog domain is RIAA equalization for its MM/MC phono stage. According to Greg Stidsen, using DSP to provide the great amount of headroom (40dB) required for this wouldn’t have allowed them to meet their signal/noise target with the digital technology currently available. He added that they were still able to achieve a precision of ±0.2dB by using high-quality resistors and capacitors in the analog circuits. Whatever NAD has done in the analog and digital domains, Dire Straits’ Dire Straits (LP, Vertigo) sounded fantastic. In “Six Blade Knife” there was plenty of separation and imaging of Mark Knopfler’s unique finger-picking style on electric guitar, and of John’s Illsey’s bass guitar. And even though my turntable’s analog signal had been digitized by the M33 and then further DSP applied to that signal, everything in “Sultans of Swing” sounded exactly right. The M33 situated Knopfler’s guitar more centrally and not as far forward as it appears in “Six Blade Knife” and “Down to the Waterline,” slightly differentiating the presentation of the guitar on these three tracks. from https://www.soundstagehifi.com/index.php/equipment-reviews/1480-nad-masters-m33-integrated-amplifier-dac
  9. Da, ali mooozda znaju ono sto mi ne znamo. Treba cuti i uporediti. Zato sam i ponenuo ta dva. ako ne dobijemo odgovor pre nego stigne m33 kod nas, ja se Delija najavljujem kod tebe da testiramo fono sekcije. Ili ti kod mene. Svejedno. svakako je zanimljivo da poredi fono sekciju sa Chord Huei koji sam kosta 1000+ evra, pri cemu je Darko veliki ljubitelj lp zvuka. I zna kako to treba da zvuci.
  10. Jesam jesam, pratim ja Darka vec dugo i svidja mi se nacin na koji prilazi testiranju opreme. Ali pre bih da cujem misljenje vlasnika uredjaja. Ako naletite na nekom od foruma - podelite link
  11. Pročitah razne testove ali nigde nisam primetio da je neko obratio pažnju na fono sekciju. Ne znam kod koga je završio testirani primerak ali bih bio jako zahvalan kada bi neko uporedio fono sekciju m33 sa bilo kojom drugom, ili prosto napisao svoja zapažanja. Čekam na par foruma da ga ljudi uporede sa Devialetom. To će da bude baš zanimljivo. Nisam nikada u sistemima imao D klasu, možda je došlo vreme...
  12. A tuzna je istina da mi zena ne daje nista pa cak ni koronu
  13. Ne znam ko je pitao - nisam jos uvek kupio nista. Zena imala koronu pa mi je bilo glupo/neogovorno da idem kod Sime. Ovih dana je sve ok pa nastavljamo...
  14. Pa ako cu da dobijem nesto duplo kvalitetnije/bolje za dodatnih 500 evra onda nije. al ako je bez daka onda nista, izgleda da nisam obratio paznju...
  15. Ali taj nad ima bluOS, ako sam se necega nacitao onda sam se nacitao pohvala za taj os. doduse, citao sam da su pojacala sa MDC BluOS 2 bagoviti, ali sam to vezivao za module... ne znam. Taj nad 658 nema upnp a ti mi rece da trazim sa ja sam u startu hteo da uzmem M10, ali mi se cini da se trziste za strimere jos uvek otvara pa sam se presaltao na klasicno pjacalo + strimer. Citah da je taj Dirac fantazija. jel neko od vas slusao Moon neo mind 2?
  16. @Zexx imas pivo od mene. za sada u listi za test: 1. Anna Maria Jopek - Bukowina 2. Amira Medunjanin - Ako znas bilo sto, Live in Arena ima li neko predlog za muziku i na sta treba obratiti paznju prilikom testiranja?
  17. Pokusavam da napravim plejlist za testiranje strimera pa mi treba pomoc. preko mconnect lite opcije sam pristupio mom tidal nalogu ali ne mogu i plejlistama. Mogu da dodam jos stvari na pl i tada ih vidi, ali ne mogu da pristupim listama. Jel znate kako/gde?
  18. @cceda reci mi kada ubodes hdd od 1.5 tb, koliko brzo ocita sve? Koliko je laka pretraga po hddu? Imam i jos jedno prakticno pitanje - koliko se greje? Polica je na 13.7cm, tako da ostaje samo 2cm viska. Mogu da otvorim zadnju stranu ako treba. Sta mislis? @DejanM necu uzimati strimer i dak zasebno. Mora biti kombo.
  19. @InSides ubacio sam phono sekciju, nisam dak. ko ce da mi protumaci prve tri stavke? Sta je —/63/62 za cxn? zar nije cudno sto nema 851? Ili ne mogu da ga nadjem? ovaj oppo sto je na oglasima, jel to ovaj sa ocenama 65/65/65 93? ima li linn da se kupi kod nas?
  20. Hmmm ne mogu da nadjem x40 u cenovniku. a zasto bi se dokupljivao ruter, to mi nije jasno? wow 8tb muzike. Ja u zivotu necu preslusati mojih 1tb. vidi spotify dostupan u srbiji!!! Koristi li neko ovo? Ja imam dizer preko telenora, mislim da je isti kvalitet?
  21. @InSides prilikom promene lokacije ukida mi se preptlata na sve sot imam aktivno u app storu. Ja zelim tidal, ali ne po svaku cenu. Ima alternativa a to je ugradjen tidal u strimer. Zelim dak u strimeru. Poslednje sto zelim je 14 uredjaja u kuci. Ja sam uvek mislio da svo strimanje ide preko tog Ugradjenog daka?! I evo sada da dodamo jos jedan must - upnp. Hvala @Delija ovo je odlican savet!!!
  22. Dacho i meni je radio mesec dana i onda samo prestao. DOduse nisam pokusao sa huawei app storom nego neke druge nacine. Probacu tako, hvala puno! E ljudi, glupo pitanje, da li ima razlike kada se tidal strimuje preko aplikacije ili kada se komp zakaci na dak i preko kompa strimujes tidal? Da li ima razlike?
  23. @InSides tidal nije dostupan za Srbiju. Ne mogu da koristim VPN. Svi ios uredjaji su od firme. 1. U ovom trenutku mi treba za tidal, dizer i internet radio. Opcija daka je uvek pozeljna. 2. XLR je pozeljan 3. USB je pozeljan jer imam 1tb hdd pun flakova 4. Sta je mrezni protok? Mislim da imam 500mbita ako na to mislis. Sve strimere sam vezivao na mrezu. Mnogo je stabilnije. SBB wifi radi pa zaboravi da radi i tako... 6. Roon nisam nikada koristio, ali vidim da ima lifetime pretplata. Verovatno cu je uzeti ako mi buduci dak bude roon ready 7. Nisam razumeo ovo 8. iPad, iPhone. Cak sam kupio android telefon pre par meseci da bih ga koristio za tidal ali cik pogodite - ni to nisam uspeo
  24. Ne znam zasto sam Marantz zapostavio. kakva mu je aplikacija? meni je jako bitno da je integracija tidala dobra jer ne mogu da ga koristim na mojim ios uredjajima.
  25. @Aleksandar75 ne znam sta si hteo da kazes. Verovatno si ironican. Ja jesam zvao i tog coveka pa sta, hocu da cujem sve ponude pre nego donesem odluku. ja se stvarno slazem da treba kupovati od zvanicnih distributera. prethodni lampas mi se zapalio u dnevnoj sobi. Distributer dao novi. Hvala mu.
×
×
  • Create New...