Jump to content


kikirikiku

Novi članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

465 profile views

kikirikiku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. to nisam stigla da uradim... hvala na odgovoru!
  2. Dobar dan svima! Imam onkyo tx nr555, bose 401 (frontalni) i jbl i yamaha surround, yamaha centralni, magnat sw. Sad sam dobila klipsch rf62 pa bih volela da mi neko iskusan kaze koje da zadrzim ili da mi objasnite kako da podesim podesavanja da dobijem pun kvalitet zvuka. Davno sam podesavala prethodne zvucnike uz uputstva pa sam zaboravila. Inace sam odmah primetila da su ovi klipsch dosta tisi od bose. molim vas za sto vise informacija koje ja kao laik razumem. hvala!
  3. da vas obavestim da sam zadrzala pioneer, mada ne mora da bude konacna odluka (na probi je) i uspela sam da spojim sve uredjaje tako da sve savrseno radi, a jos mi je i lepo svima hvala na odgovorima! p.s. i na sw stoji cvece, na ponegde i ram za slike pozdrav svima
  4. i jos nesto - treba mi daljinski za pioneer VSX-1016V. ako neko zna nekoga... poz
  5. hvala na odgovoru! nisam napomenula da ja vec imam te uredjaje pa mi treba savet koji da zadrzim, a zvucnici su kombinacija bose (frontalni) i jbl i yamaha surround, yamaha centralni, magnat sw... a frontalne sam i decoupage-irala pa ih volim.
  6. dobro vece svima! zamolila bih sve koji se razumeju da mi odgovore na ovaj post. prvo imam pitanje - koji receiver je bolji pioneer VSX-1016V ili denon avr-390? zatim bih sve zamolila da mi koliko je moguce detaljno objasne kako da povezem receiver, dvd player i tv kome ne radi analogna ploca, u pitanju je lg led 5500. napominjem da imam 7.1 sistem i na raspolaganju 1 hdmi, 1 opticki i one sa cincevima sa obe strane. hvala unapred i da ponovim da je jako hitno... pozdrav!
×
×
  • Create New...