Jump to content


Savoo70

Članovi
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,185 profile views

Savoo70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ne iskljucuju se. Neki je prosto i jednostavno receno, nemaju.
  2. @gospodine studer Da li ce moj odgovor na ovo gore biti smatram spamom? Nadam se da nece ali cu zbog svake eventualnosti biti kratak u izlaganju. Dagle, crna kavo, aktivan sam clan hrvatskog audiofil.net foruma i znam da tamo niko i nikad ne pise vasim stilom (bojim se da upotrebim adekvatniju kvalifikaciju jer sam vec na nisanu moderatora) a uz to znam da tamo clanovi odlicno vladju znakovima interpunkcije. Zato i vidim u tvom pisanju svojevrsnu provokaciju i podprcavanje. Mnoge si prevario, mene nisi. Da je istina da se ovim hobijem bavis od 74te godine kako kazes, imao bi vise postova u temema gde se iznose iskustva. Potrosio sam danas dosta vremena trazeci neki tvoj smislen post vezan za neko licno iskustvo iz hifi oblasti. Trazio ali ne i nasao. Nadam se da ces prestati da repliciras na moje postove kako bih mogao i ja na tvoje. Tesko mi je biti dobar sagovornik kad je sa druge strane tabula rasa pa iskreno zelim da ovo bude moje posledne obracanje tebi mada to ne zavisi iskljucivo od mene.
  3. Prihvatam da sam moguce glup ali ne shvatam potrebu da neko iz vise uglova vidi nesto cemu je propustio da prisustvuje. Objasni mi molim te ako ti nije tesko.
  4. samo sam dva puta komentarisao na istu temu, nis to dozivel kao upornost ne? . jos manje kao trolovanje. Ocigledno je nesto drugo u pitanju ?. al se ne bum time dalje bavil ic vise.? Sto se saradnje tice, nema na cemu i drugi put. Srdacan pozdrav! ma natiurlih! lepse je bez kulture
  5. Sudeci po slikama ponnuda je bila daleko slabija od recimo prosle berze na kojoj sam bio. Ponavljaju se jedni isti kadrovi slikani iz vise uglova. Ili je to, ili je bila gomila ACDC ploca i Japan Press izdanja na primer. Sta se desilo sa najavom o rekordnom broju izlagaca i nikad vecoj ponudi?
  6. Mozda se nismo dobro razumeli, nije u pitanju kvalifikacija drugih jezika niti implikacija neprihvatanja ovog tipa razlicitosti, vec tudje gubljenje vremena ovde i time bespotrebno trosenje naseg vremena takodje. Ne razumem zasto ga branis? Zasto meni predlazes ignor dugme koje mi pre lici na guranje glave u pesak nego na resavanje situacije? Da li radim nesto sto je protivno pravilima? Hvala.
  7. Slazem se, zato te i savetujem da pises manje. Mnogo manje. Takodje, jos jednom ti predlazem da poradis na pismenosti jer zbog nepravilno rasporedjenih znakova interpunjcije, desetak redova koje si napisao sam morao da izbrisem iz citata gore jer razumeo sam po nesto ali mozda i lose pa da ne odgovaram na moguce nebuloze. I dalje tvrdim da svojom nepismenoscu namerno provociras ali moderator misli drugacije pa mora biti po njegovom. Stujem i ja vas.
  8. Sad mi nisi jasan, u istom postu prvo se zalazes da serviser zvanicni radi servis i stelovanje uredjaja a desetak redova nize, ti stelovanjem i podesavanjem ucestvujes u stvaranju zvuka bla, bla... Oce piki, nece piki ?
  9. A sve u cilju produzenog dranja koze sa ledja neupucenih i nesposobnih bolida. Podmazivanje lezaja, utezanje opruga i promena kaisa je svemirska tehnologija? Mozda i jeste degenerisanim i uobrazenim anglosaksoncima. Tako to ispadne kad se vekovima sa rodjacima ide pod pokrivac.
  10. Ne treba da prevodis, mi sa ovih prostora smo po pravilu vrlo inteligentni i prehvatamo normalne razlicitosti. Ijopet, bilo bi ok da naucis da koristis znake interpunkcije kao i da recenicu pocinjes velikim slovom. Isto tako, bilo bi dobro da se odlucis dal ces da u prepiscvi koristis srpski jezik ili neki iskvareni hrvatski neknjizevni jezik. Koriscenjem naizmenicno jednog i drugog podsecas na provokatora ili trola. Nema potrebe da bude drveni advokat nikome. Bolje da napse neko svoje iskustvo u hifi, uglavnom se pojavljuje u trla baba lan temema ili ispravlja krive drine, bar kolko ja mogu da primetim.
  11. Mislio sam da se dva bliska modela istog proizvodjaca ne razlikuju bitno u zvuku. Ne sumnjam da Fokal pravi i ume da napravi dobre zvuje ali meni se cak i oni na sajmu od desetak somica jurica nisu dopali odnosno lose su svirili po mom sudu a za to koliko kostaju. Uf, ova tema gfxa je mnogo dobra! Mnogo! Hvala Japanac!:)
  12. Cenim i ja da ga poznaje, zato sam i napisao tako. Ja iz Invejder ekipe ne poznajem ni jednoga, a i nisam napisao nista tipa "bravo kraljevi, najbolji ste, ko vas poznaje zna da ste za medalju ! E, da sam tako napisao pa i meni da se zameri. Ovako, izneo sam licni dozivljaj a ne postulat. vdzele, Dobro cenimo oba dva!
  13. Mda, kradu drugi pa mogu i ja? Al vam je logika, do OO.
  14. Ej, super vam je bio zvuk na sajmu! Uvek moze bolje ali nemate cega da se stidite, cak sta vise! Cestitam!
×
×
  • Create New...