Jump to content


Pinko

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Pinko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ljubo, hvala ti puno, to sam hteo da Äujem. ☺ Znam kako svira i tu apsolutno niÅ¡ta Å¡to sam ja Äuo ne može prineti... (priÄam u istom i x3 rasponu cene) NasluÅ¡ao sam se i naÄitao svakakvih bajki o tome kako taj CCI samo nedirnut radi posao i pravo da ti kažem nije me ni zanimalo dal je taÄno jer svira prelepo. Imam ja ovaj komplet jedno godinu dana i stoji mi u spavaćoj sobi - fazon je Å¡to me ne zanima bilo Å¡ta drugo - to je taj zvuk koji meni paÅ¡e i gotovo. InaÄe ne "kao nov" - nego bukvalno nov komplet (cd 7550 odvojeno) sam naÅ¡ao - stajao u nekoj vikendici gastarbajtera iz Å vajcarske (jedva da je ukljuÄivan) sa svim kablovima i upustvima ko da je juÄe iz radnje izaÅ¡ao. Zato me duÅ¡a i boli - gde to ponovo da naÄ‘em?
  2. @ stoN_Cold ma lako ću ja da donesem tu odluku samo da shvatim dal' će zvuk posle popravke ostati isti , pa stim u vezi @ Willi Studer Da li ta prosta konstrukcija znaÄi da popravka neće bitno uticati na kvalitet zvuka ?
  3. Zdravo svima, Ja sam ovde nov na forumu, ali ne bih mogao da zamislim bolje mesto za pronaći pomoć koja mi je potrebna. Nisam siguran da li je za forum servis ili za ovaj ovde ali reÅ¡io sam ovde da postujem zbog toga Å¡to mi treba miÅ¡ljenje nekoga ko se razume u Grundigov linear transfer (CCI). Elem skupio sam jedan ekstra oÄuvan komplet Grundig V7000/T7200/CD7500/PS2600 u kombinaciji sa box Professional 850a ili box rb 500. Sve to svira ludo po mom skromnom miÅ¡ljenju, ali na moj veliki užas sinoć me v7000 izdao. Simptomi su sledeći: ne pali se signalna dioda iznad prekidaÄa, zatim kada se pritisne prekidaÄ, napon ode na zuÄnike i Äuje se sa zvuÄnika onaj zvuk kod paljenja, ali onda kada se pusti neki ulaz zvuk je izrazito slab i Äuje se kao u „daljini“. Da li neko ima ideju Å¡ta bi ovo moglo da bude i Å¡to me mnogo viÅ¡e zanima da li se to uopÅ¡te isplati popravljati – Å¡to finansijski – Å¡to zvuÄno, jer svi viÄu da je fora kod Grunding-ovog „linear transfer“-a da budu neÄaÄkane komponente. Svaka pomoć dobrodoÅ¡la i hvala unapred ...
×
×
  • Create New...